- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
AS
félisten
Szolgáltatoknál nem annyira drága.
2011 ben viszont jön a verseny, Acer Dell, Motorola, LG, és Persze a Samsung
HTC vagy SE tabletröl nem tudok ,... -
plus44
veterán
Részben érdekes, mert szerintem irreálisan drága, más részről pedig szerintem sokakat csábít a méret. Eléggé kompakt, könnyen hordozható kis masina.
-
mrhitoshi
veterán
Mindig el csodálkozok, hogy hogy tudnak eladni ennyit egy ilyen drágának mondható készülékből.
-
keIdor
titán
"A héthüvelykes kijelzővel szerelt Samsung Galaxy Tab a piac legsikeresebb Android alapú internettáblája."
Egyáltalán van piacon másik Android-os tablet?
-
hemaka
nagyúr
vegye, akinek kell, nekem nem sok szükségem van rá
-
AMD Power
titán
Sajnos én még egyet nem adtam el!
-
válasz
rudymester #3 üzenetére
Azért sokszor azt is ki kell emelni, hogy az Adobe ott cseszte el a Flash történetet, hogy Shockwave-et és annak szolgáltatásait is próbálta integrálni a Flashbe.
Mindezt mindenféle ellenőrzés nélkül tette. Szóval egy-egy flash alapú oldal sokszor egy asztali gépet is leakaszt (pl. az én irodai office gépemet a focus fox oldala: http://www.focusfox.hu/)....
Sajnos ez a tartalom fejlesztők hibája, nem az Adobe Flash-é
-
nord_
veterán
Az ikonnevek csak ilyen WIN95 szinten tudnak megjelenni?
-
rudymester
senior tag
Az ujjlenyomatokat tényleg nagyon gyűjti. Tegnap délután 2 órán kersztül tapicskoltam egy ilyet és alaposan meg kellett törölgetnem. Ráadásul flash támogatás ide vagy oda, a coke.hu rettentően megakasztotta, az tele van flash cuccokkal.
-
z0d1AK
nagyúr
Ebből is meglesz az 1 millió, ha nem több (az idén)..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged