- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
novinyul
veterán
válasz 7Heads Drago #29 üzenetére
Kiveszed és használod, nálam megy gond nélkül, persze volt olyan hogy elbaxtak egy frissítést(de volt ilyen Samsung és Huawei vonalon is) Kamerában meg saját tapasztalatom van, használtam Huawei-t is, de simán hozható a P30 szintje, videóban meg jobb az F3. A méret sajnos most a nagy felé ment, bár az Asus most jót lépett az új Zenfone 8-l.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 - Xiaomi 12 - Retro telefonok
-
7Heads Drago
veterán
Az itteni teszt ehhez képest lezúzta az F3-at. [link]
Házon belül is ír mást ami jobb kamerában.
6,1-es kijelző méret után esélytelen nálam 6,67-es. Inkább kisebbre váltanék mint nagyobbra.
A másik fontos tényező nálam a jó Sot.
Illetve a Xiaomi rendszerével elég sok a baj ahogy tudom.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
novinyul
veterán
válasz 7Heads Drago #26 üzenetére
Egy F3 hozza a P30 szintjét, de akár a Note10 Pro is tudja hozni. Vagy ott a Samsung A52-72 páros.
-
novinyul
veterán
válasz 7Heads Drago #23 üzenetére
Ott a MI11 lite 5G Egyáltalán nem fos a kamera szett, egyedül az ois nem lett belerakva. De akár a sima Note10 Snapi 678 is egy elég erős proci lett(730G szint) ráadásul a kamera sem rossz(kategóriában nézve). Arra minden gyártó ügyel hogy a mostani közép, felső(nem flagship) nehogy jobban teljesítsen kamera fronton. A Poco F3 egy jó példa rá, ha ois-t is kapott volna,akkor simán nyírta volna a MI11-t. Amúgy még így is az egyik legjobb eis van benne, nem beszélve az audio zoom-l és a felvett hang tisztaságáról. Nem véletlenül léptem "vissza" az F3-ra
-
t72killer
titán
válasz janeszgol #20 üzenetére
Nejemnek vettünk egyet, én kicsit döcögősnek találom, a gyakorlatban semmivel sem pörgősebb az s7edge-emnél. Persze az ő ex moto g2-jéhez képest egy SR71 .
Ha kijönne egy a72 5g zoom kamerával és nagyobb akksival, akkor arra sztem beneveznék, de egyelőre nem hajt a tatár. Az a82 megint egy éhes SoC+soványabb akksi kombó, mintha direkt az üzemidő kurtítására mennének rá.
Csamcsungon kívül egyelőre nem gondolkodtam, mert fontos a 4év security és a vízállóság.
#21: Papíron erősebb, a gyakorlatban/mindennapi használatkor én ezt nem látom, lehet nem a SoC mindíg a szűk keresztmetszet.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
janeszgol
félisten
válasz t72killer #18 üzenetére
Jovore jon meg ki par SoC. Megjosolhatatlan most, hogy mit vegyel. Irhatnam, hogy az sd865/870 jovore is eleg lesz, mert eleg lesz, csak hogy mennyire lesz tartos, azt nem tudom. Lasd az sd835 esetet, teljesitmenyben kozeliti egy sd750G.
BTW, az A52 5G nem tetszett neked? Vagy gyenge?
-
t72killer
titán
Ezaz, mennyit fűt majd ez a cucc? Mobiltelót szeretnék venni, mostmár úgy tűnik jövőre, nem akksipörkölő hősugárzót. Igazából jó nekem egy erősebb középkategória is teljesítményben, csak tényleg keveset egyen/fűtsön.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Goxi
tag
Csak ne egy kályha legyen mint a 888. Mert az fos.
-
Segal
veterán
válasz pusszycat #15 üzenetére
Nekem a 911-ről a Porsche jut eszembe
Máshol még az 1000-et is betippelték.
Végülis a név a másodlagos, a tudása a lényeg. Mivel jövőre tervezek mobilt cserélni (végre jönnek a kijelző alatti előlapi kamerás mobilok) ezért nekem most a szokásosnál is fontosabb lesz hogy mit tud"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
-
Segal
veterán
Eljátszva még a gondolattal akár lehet 922 és akkor az év szerepel benne, vagy 944 és akkor a nanométert hangsúlyozzák. Esetleg a 888 után a 999
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
7Heads Drago
veterán
Miért tenne ilyent? Így is boldog mindenki. (a gyártó hogy fogy a termék, a userek meg hogy több a pont a benchmarkban)
Évről évre akkora %-os javulások vannak hogy itt már a 0-hoz kellene mindennek közelítenie... közben meg sokan úgy érezzük hogy helyben topogás van.
A csík széllesség csökkenéssel együtt is lassan lehet a telefonokon grillezni is.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
-
-
Gicz
addikt
Mi kellene ahhoz, hogy Qualcomm is tudjon Apple A14-15 vagy M1 szintű procikat gyártani? Olyan mintha több generációval le lennének maradva folymat
-
őstag
Oksa kíváncsi leszek.
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
Ez már 4 nanométer, nem melegszik annyira. Állítólag.
Én SD 965-re tippelek.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
őstag
Én arra leszek kíváncsi hogy oldják meg hűtését.
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
aprokaroka87
nagyúr
Erős tipp, de én inkább 950 felé tenném a dolgot, közelebb az 1000-hez.
Mar csak azért is mert ez lehet hogy egy nagyobb ugrás lesz, másfelől ahogy nézem lassan elfogy a hely a 6xx, 7xxx, 8xx esetén :D
és hát ugye elég nagy eséllyel majd később jönnek a gyengébb armv9 alapú SOC-k is.
Mondjuk a
SM8450 meg inkább arra utal hogy még a 8xx széria tagja lesz.[ Szerkesztve ]
-
-
Segal
veterán
898
Tulajdonképpen bármi lehet ami nagyobb szám a 888-nál"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Vajon mi lesz a végleges neve 999, 1111 ?
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Kasya
nagyúr
Nem úgy volt, hogy nem lesz 888+?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest