- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Ha szeretnél egy kis plusz teljesítményt kihozni olcsón a régi 775-ös alaplapodból tegyél bele 4 magos 771-es Xeon CPU-t.
Kérlek olvasd el a cikket és a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
skyrush7
aktív tag
válasz
skyrush7 #16316 üzenetére
Update az esetemre:
Végül úgy döntöttem veszek egy új alaplapot, mert a dual channel sem működött. Végül egy G31-es alaplapot beszereztem, BIOS-ba bele van integrálva a Xeon is.
Hibátlanul fut, alapórajelen is megy már a 1080p 60 fps is (max 10 framet dob el, de átlagosan 4 szokott lenni). 3Ghz-es OC-val közel hibátlan (a HD6570-nel).
Szóval valóban a BIOS/alaplap volt a gond, köszönöm a javaslatot. -
mikk2000
őstag
válasz
skyrush7 #16316 üzenetére
Szia, az a vga harmatgyenge. Márpedig a videolejátszásba a vga jelentősen be tud gyorsítani (ha bírja), az pedig túró. Mindemellett cpu is kell, ami neked elég öregecske szintén. Ha egy 10 éves technológia mindenre elég lenne, senki sem venne új gépet. Video/youtube lejátszásra inkább valami andoridos boxot vehettél volna kb. annyiért vagy olcsóbban, amiben nem tíz éves hardver van, ráadásul azok már jobbára a 4k-t is tudják, tehát nem fog megfeküdni sima full hd-tól.
Hogy a kétmagos amd-vel miért ment, az kérdés, attól hogy adott a képméret és a frekvencia, ott a kódolás erőssége is, és a bitráta. Ha a nappalis gép mondjuk wifin csatalkozik, az is okozhat érdekes dolgokat. Ilyen sokváltozós problémán szépen egyesével kell menni végig következetesen, megfogni mi a probléma, beleértve azokat a tippeket amiket a többiek írtak. De tényleg egyszerűbb lenne kidobni és venni egy boxot, amit ajánlanak a topikjában. Okostévék is helyből kezelik a netes tartalmakat egy ideje...
Én a tiednél jóval erősebb vga-val (és erősebb procival)sem tudok bármit lejátszani youtube-on, igaz, nem is akarok. A 60p elég gyilkos tud lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest