-
Mobilarena
Ha szeretnél egy kis plusz teljesítményt kihozni olcsón a régi 775-ös alaplapodból tegyél bele 4 magos 771-es Xeon CPU-t.
Kérlek olvasd el a cikket és a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
válasz
pempellini #1729 üzenetére
Ház jól szellőzik nekem is, de mardunk a 433 FSB nél, végül is nem az alapgép, használt/félretett alkatrészekből tettük össze a balatoni házikóba, úgy hogy csak nyáron van használatban, zömében hétvégén.
-
kenand
veterán
válasz
pempellini #1723 üzenetére
Egyébként ez a cikkben említett átmenetileg tecchalott lap. Később feltámadt és úgy tűnik jobb, mint valaha
Szóval csak a Q8300-as halt meg kb 10 FSB emelés után (fene se érti miért) .
De végül is ha nem megy tönkre nem ismerkedek a Xeonokkal és nem születik meg a cikk -
kenand
veterán
válasz
pempellini #1723 üzenetére
Szia!
Köszi a tippet GA EP35-DS4-em van nekem is, azt ismerem, nem facsartam ki de én is linkeltem 433-as FSB-s eredményt egy L5408-as Xeonnal.
Valószínűleg nem voltam elég merész, vagy a RAM-om nem bírja tovább... (mondjuk max 1.2V ot adtam a CPU-nak)Igazából nem is tudom mi a különbség a P35-DS4 és az EP35-DS4 között...
(úgy olvasom az energia hatékonysági feature után keresztelték át EP-re)Remek lap egyszer cross fireben is kipróbáltam, a SAS Hw raid vezérlőket (LSI) viszont nem eszi meg sajnos...
-
Smktrooper
senior tag
válasz
pempellini #1561 üzenetére
-
kenand
veterán
válasz
Ugyan ilyen lapom van, ennyit soha sem kértem tőle, majd megpróbálom 1x
-
Hialin
csendes tag
válasz
-
kenand
veterán
válasz
pempellini #1442 üzenetére
Úgy tűnik nekem biztos kezem van
már 5 cpu socketet megfaragtam, mind jó lett.
CPU-t csak 1-et az is csak kíváncsiságból. -
korn
aktív tag
válasz
pempellini #1409 üzenetére
annál nincs hatása szerintem, de próbáld ki, 105 még nem vészes
-
korn
aktív tag
válasz
pempellini #1406 üzenetére
p31, g31, g41-nél igen
-
firstman3333
tag
válasz
pempellini #1393 üzenetére
Nagyfokú tuningnál esetlegesen stabilizálható a freki emelésével a rendszer,DE! egyébként nincs gyakorlati haszna,sőt! az emelt frekin való járatás rövid úton tönkreteheti a lap több komponensét is!
-
Hialin
csendes tag
válasz
pempellini #1391 üzenetére
PCi frekit nem is illik emelni, tuningolok 100-ra fixálják, minimális türése van +/- , azaz , enyhe tuningnál 103-105Mhz még eliviselhető.
-
kenand
veterán
válasz
pempellini #1350 üzenetére
Üdv a klubban, jól sikerült tuning ( + 1 Ghz)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest