Hirdetés
-
Mobilarena
Ha szeretnél egy kis plusz teljesítményt kihozni olcsón a régi 775-ös alaplapodból tegyél bele 4 magos 771-es Xeon CPU-t.
Kérlek olvasd el a cikket és a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokeph
nagyúr
válasz
Mike8212 #12293 üzenetére
Az nem is vitás.
Bár az a gyanúm, hogy egy húzott Prescott D Pentium lehet ráverne.
Lengyel ROM-ot passzolom, nekem X5450/X5482-höz kellett moddolt BIOS, de nem találtam tökéleteset, úgyhogy megfaragtam hozzá magam a P5Q laphoz.
Ezzel (is) mázlim volt, mert AMI BIOS-os, egyszerű és jó progik vannak hozzá.
Van 2 darab E5440-em, de meg se nyikkannak a P5Q-ban.....
Lesz időm, majd megnézem őket a P35-ös lapban, meg a P43-ban is.
Matrica a helyén (legalábbis úgy néz ki), microcode benn van a BIOS-ban, és mégse.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ha többet szeretnénk kihozni régi LGA775-ös alaplapunkból és nem akarunk sokat költeni, tegyünk bele LGA771-es, négymagos Xeon CPU-t!
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Apple TV eladó
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest