Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Ha szeretnél egy kis plusz teljesítményt kihozni olcsón a régi 775-ös alaplapodból tegyél bele 4 magos 771-es Xeon CPU-t.
Kérlek olvasd el a cikket és a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
M3lakH
tag
Hát 415 ös FSB vel még ment stabilan 1,30 volton, 423 on még elindult, de már leállt a stress test kb 2 perc után 1,31 volt felett kicsivel, és mindenféle furcsaságokat csinált a gép....Ezt még talán magasabb fesszel stabillá lehetett volna tenni, de 200MHz ért nem találtam érdemesnek erőltetni a dolgot..... 433 on asztal betöltésénél kifagyott, automatikus feszültséggel is... :S A ramot nem tudom 1:1 nél lejjebb venni sajnos, tehát minden 400 as feletti FSB-nél , már túl van hajtva a ram. Az 1066 os ramokkal talán menne feljebb, de 8 gigáról visszamenni 4 re megint nem akartam, így is rendszer újratelepítés lett a vége a próbálkozásnak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest