- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Terjed a Telegram messenger
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltti
senior tag
válasz
james008bond #41 üzenetére
Mert, Melyik strapabírásra készült telefon szép???
Istenem a sok szagértő itt PH!-n -
.DLL
veterán
válasz
james008bond #41 üzenetére
A terepzöld jól néz ki! és mint kiderült a vajszínű meg a sivatagba készült, Hummerbe jó lesz
-
james008bond
őstag
Ez igazán rondára sikeredett. Gratula Samu!
-
xcsabo
senior tag
szerintem az xcover3/s5 active páros szebbre sikeredett (még az s6 active is), plusz nem tudom hogy az ujjlenyomat olvasás funkcióért miért áldozták be a középső gombot.... mármint nem egyforma a három fizikai gomb. de a hardver előtt le a kalappal. nekem még s4 active van, a hardvere szinte mindenre elég, de a külseje elég sérülékeny. e miatt szívesen cserélném, de a felár elég sok lenne. ráadásul elég nehéz ezeket itthon beszerezni. sajna réteg telefon lett. ez meglátszik a custom romok választékán is
-
Potrien
senior tag
Elég megosztó lett a külseje.
Nekem például nem tetszik -
helixP
nagyúr
válasz
H.Istvan25 #19 üzenetére
Bazmeg, de kulturált hozzászólás
-
ncc1701
veterán
IP68, szép akkuval, amoled, kéne. Kár a nagy felbontás miatt, fhd bőven elég lenne 5.1"-ra, tovább bírná az akku.
-
nekem tetszik, szerintem elviselhető a külseje.
amiben viszont nagyon jó az az akksi na meg +1 gombot kapott az oldalán! ami programozható, szerintem az sokszor jól jön! (1 kattintásra, 2 kattintásra vagy hosszan nyomásra más és mást be lehet állítani) -
ledgeri
nagyúr
-
biggamer
veterán
-
biggamer
veterán
nekem is bejön ... ha megjelenne itt nálunk gondolkodás nélkül megvenném
-
Roadhammer
tag
Ennek az AT&T exkluzivitásnak mi értelme van? Amerikában nem adja más szolgáltató, oké. De egy európai ember akkor se fog az AT&T-hez menni, ha csak ott kapható.
-
biggamer
veterán
-
Fejvadi
nagyúr
A 4000 már nem rossz.
-
.DLL
veterán
Lehet hogy ebben az SMD alkatrészeket nem csak a forraszanyag tartja a helyén hanem ragasztás is. Lehet hogy ezért bírja ki a belseje károsodás nélkül, ha dobálják, nem tudom.
_ _ _A pezsgő színű tényleg üt, mint Thor kalapácsa, azt vajon kinek szánták? Terepszínűben jöhetne.
-
Ádám16
addikt
Oke, hogy fizikai elolapi gombok, de van ertelme ugy, ha a kijelzo vizesen pl. nem mukodik?
A velemenyem az, hogy ha valaki utosellosagra vagyik, goto ebay, es venni egy csavarozos, strapa tokot hozza. Ennek nem sok ertelmet latom. -
válasz
H.Istvan25 #19 üzenetére
Semmi ronda nincs benne, ez funkcionális.
Egy munkatelefon nem parasztvakításra való... Szerintem
Ez olyan, amikor egy darabos , élekkel határolt designra azt mondják ronda.. Vagy esetleg egyszerűen gyártható... Nem csicsás.
Ádám16: Sajnos nem lehet mindenhez kapni
-
doooo
veterán
Ok, hogy van ujjlenyomatolvasó, és akkor a szenzornak kell a nagyobb gomb.. de legalább ne lenne hely a gombok között, vagy legalább egyformák lennének... miért nem tudták az előző évek stílusa alapján megoldani?
Vagyis inkább miért nem akarták (mert tudni biztos tudták volna)?
-
iMagic7
tag
Ha van ronda telefon ....ez undorító
-
H.Istvan25
senior tag
Bazdmeg de ronda
-
törölt tag
Aksit kapott, de szoftveres támogatást nem fog..
-
tibaimp
nagyúr
Egy hasonló telót leejtesz, és a nagy kijelző nem törik ripityára? Szinte hihetetlen.
-
kengyel
nagyúr
Jó telefon, jó aksival.
-
Matada2.3
veterán
Nem néz ki rosszul.. Bár én már kinőttem abból, hogy higgyek a laboratóriumi strapateszteknek.
-
-
legiaap
félisten
Na bekaphtaja a Samsung, hogy ide nem hozza!
-
Tudtam én ,hogy ez a design még egyszer visszatér
-
fffeco
tag
Kinek kell arany színű strapatelefon?
Megint szép ronda lett amúgy.
-
Carbonado11
tag
Wow!
-
FRENK1988
veterán
Miért nem Exynos?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung zászlóshajójának ütésálló kiadása 5,1 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, és több ponton is erősödött a korábbi modellhez képest.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest