Új hozzászólás Aktív témák
-
RaveForce
veterán
Hat nekem speciel anno az s4 active kekben szerelem volt elso latasra... sot a mai napig sztem csúcs a kinezete
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
zsoltti
senior tag
válasz james008bond #41 üzenetére
Mert, Melyik strapabírásra készült telefon szép???
Istenem a sok szagértő itt PH!-n -
.DLL
veterán
válasz james008bond #41 üzenetére
A terepzöld jól néz ki! és mint kiderült a vajszínű meg a sivatagba készült, Hummerbe jó lesz
(P.H.)
-
james008bond
őstag
Ez igazán rondára sikeredett. Gratula Samu!
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
xcsabo
senior tag
szerintem az xcover3/s5 active páros szebbre sikeredett (még az s6 active is), plusz nem tudom hogy az ujjlenyomat olvasás funkcióért miért áldozták be a középső gombot.... mármint nem egyforma a három fizikai gomb. de a hardver előtt le a kalappal. nekem még s4 active van, a hardvere szinte mindenre elég, de a külseje elég sérülékeny. e miatt szívesen cserélném, de a felár elég sok lenne. ráadásul elég nehéz ezeket itthon beszerezni. sajna réteg telefon lett. ez meglátszik a custom romok választékán is
-
Potrien
senior tag
Elég megosztó lett a külseje.
Nekem például nem tetszik -
helixP
nagyúr
válasz H.Istvan25 #19 üzenetére
Bazmeg, de kulturált hozzászólás
-
ncc1701
veterán
IP68, szép akkuval, amoled, kéne. Kár a nagy felbontás miatt, fhd bőven elég lenne 5.1"-ra, tovább bírná az akku.
-
őstag
nekem tetszik, szerintem elviselhető a külseje.
amiben viszont nagyon jó az az akksi na meg +1 gombot kapott az oldalán! ami programozható, szerintem az sokszor jól jön! (1 kattintásra, 2 kattintásra vagy hosszan nyomásra más és mást be lehet állítani)Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
ledgeri
nagyúr
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
biggamer
veterán
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
biggamer
veterán
nekem is bejön ... ha megjelenne itt nálunk gondolkodás nélkül megvenném
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
Roadhammer
tag
Ennek az AT&T exkluzivitásnak mi értelme van? Amerikában nem adja más szolgáltató, oké. De egy európai ember akkor se fog az AT&T-hez menni, ha csak ott kapható.
-
biggamer
veterán
-
Fejvadi
nagyúr
A 4000 már nem rossz.
-
.DLL
veterán
Lehet hogy ebben az SMD alkatrészeket nem csak a forraszanyag tartja a helyén hanem ragasztás is. Lehet hogy ezért bírja ki a belseje károsodás nélkül, ha dobálják, nem tudom.
_ _ _A pezsgő színű tényleg üt, mint Thor kalapácsa, azt vajon kinek szánták? Terepszínűben jöhetne.
(P.H.)
-
Ádám16
addikt
Oke, hogy fizikai elolapi gombok, de van ertelme ugy, ha a kijelzo vizesen pl. nem mukodik?
A velemenyem az, hogy ha valaki utosellosagra vagyik, goto ebay, es venni egy csavarozos, strapa tokot hozza. Ennek nem sok ertelmet latom. -
Graphics
Jómunkásember
válasz H.Istvan25 #19 üzenetére
Semmi ronda nincs benne, ez funkcionális.
Egy munkatelefon nem parasztvakításra való... Szerintem
Ez olyan, amikor egy darabos , élekkel határolt designra azt mondják ronda.. Vagy esetleg egyszerűen gyártható... Nem csicsás.
Ádám16: Sajnos nem lehet mindenhez kapni
[ Szerkesztve ]
-
doooo
veterán
Ok, hogy van ujjlenyomatolvasó, és akkor a szenzornak kell a nagyobb gomb.. de legalább ne lenne hely a gombok között, vagy legalább egyformák lennének... miért nem tudták az előző évek stílusa alapján megoldani? Vagyis inkább miért nem akarták (mert tudni biztos tudták volna)?
[ Szerkesztve ]
-
iMagic7
tag
Ha van ronda telefon ....ez undorító
-
H.Istvan25
senior tag
Bazdmeg de ronda
Huawei Mate 9
-
törölt tag
Aksit kapott, de szoftveres támogatást nem fog..
-
tibaimp
nagyúr
Egy hasonló telót leejtesz, és a nagy kijelző nem törik ripityára? Szinte hihetetlen.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
kengyel
nagyúr
Jó telefon, jó aksival.
kengyel
-
Matada2.3
veterán
Nem néz ki rosszul.. Bár én már kinőttem abból, hogy higgyek a laboratóriumi strapateszteknek.
Finn the human
-
legiaap
félisten
Na bekaphtaja a Samsung, hogy ide nem hozza!
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Graphics
Jómunkásember
Tudtam én ,hogy ez a design még egyszer visszatér
-
fffeco
tag
Kinek kell arany színű strapatelefon? Megint szép ronda lett amúgy.
-
Carbonado11
tag
Wow!
Redmi Note 8
-
FRENK1988
veterán
Miért nem Exynos?
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Steam topic
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Dell notebook topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Autós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.