Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
Új hozzászólás Aktív témák
-
Everman
addikt
"Én is tapasztalatból írtam. Most (két perce) kipróbáltam, egyáltalán nem akad az Asphalt5."
Nálam többször is előfordult, de ha nagyon akarnék találnék a youtubon is videót erről, de a legviccesebb az volt, mikor játék közben jött egy bejövő hívás és mire kirakta a kezelőszerveket, addigra a túloldalon letették (és ezt nem egyszer eljátszotta az SGS nálam).
"Az sgx 540 kétszer erősebb mint az sgx 535 "pont". "
Papíron. Valóságban meg ennek semmi látszatja, sőt (SGS vs iPhone viszonyban).
"Nem láttam még olyan játékot ami akad az android + sgx 540 kombón, és nem akad például az iphone 3gs-en, de ha esetleg tudsz linkelhetsz ilyet."
Az Asphalt5 nálam akadozott gyakran, de a Need for speed szintén. Nagyobb játékokról nem tudok véleményt mondani, mert a legtöbbnek nincsen Android portja.
"Előttem itt van, és azért ég és föld. Attól, hogy pentile, még messze nem esik le 320*480-nak a közelébe sem."
A 3GS képernyője 0.31 millió szubpixelt tartalmaz, a Galaxy S-é 0,38 milliót. Szóval igencsak a közelében van.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest