Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• joey04

titán

válasz Blizzardking #114 üzenetére

Ez egy érdekes dolog. iPhone előtt én is ugráltam, hol Nokia, hol SE, hol symbian, hol wm, hol ez, hol az. Az iphone 3g megjelenése óta használok iPhone-t, volt utána 4, 5, 5s meg most SE. Közben hol a kíváncsiság hajtott, hol a pénz volt az oka, de használtam pár droidos telefont is. Itt is volt LG, Samsung, HTC, Sony, Motorola. A Note 3-at kifejezetten szerettem. Maga a redszer, az android is nem mondhatom, hogy nem stabil, hogy nem gyors, hogy nem tudok megtenni mindent azon is, mégis amikor visszaváltok iPhone-ra, akkor azt érzem, hogy komfortosabb, hogy fellélegzem, hogy olyan kényelmes és minden a helyén van. Nem azért van mert ahhoz szoktam, mert 1,5 évig használtam a Note-ot is, meg most 1,5 évig egy régebbi motot. Nem mindhatni, hogy az a baj, hogy droidból nem csúcsot használtam, mert a Note 3 android vonalon mindent vert. Nem mondhatni, hogy önigazolás, hogy jól költöttem el sok pénzt, mert a SE 120k volt. De valahogy mégis olyan, mint a mesében: mindenhol jó, de legjobb otthon. És most is szoktam nézegetni az aprót meg az új árakat is, szemezek a note 7-tel, bár inkább arra hajlok hogy egy s7 tab s 2 kombót próbálok ki az ipad iphone kombó helyett, tehát a mai napig nyitott vagyok, de aztán ha meg is lépem, lehet pár hónap múlva megint visszaváltok ios-re.

Új hozzászólás Aktív témák