Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azoknál a zenéknél amiket ismerek jól, főleg a kedvencek, ott igen, mivel azokat mar ismerem jól, es hallgattam sokat Spotify-tol kezdve az Amazon Music HD-ig nagyon sok módon. De egy random zenénél vakon 40%(talán tobb is), hogy nem mondanám meg, hogy Spotify e vagy esetleg Amazon Music HD. De ez ilyen, nincs kifejezetten hű de jó hallásom, ezzel kell gazdálkodni. De ebben benne van, hogy irreálisan sok zenét hallgatok, nálam mindig megy zene itthon pl. Ha nem fejhallgatón akkor egy Dali Oberon 7-esen, ami azért már úgy ahogy alkalmas arra, hogy kihozza a jobb minőségű forrásbòl amit lehet.
De ami inkább előnye számomra a DX240-nek, hogy képes meghajtani nagyobb ellenállású fejhallgatókat is, amire a mobilom nem képes.
BT-rol nem tudok nyilatkozni sokat, egyetlen LDAC képes eszközöm van az a WH1000XM4, de az annyira bass heavy számomra, hogy nagyon nem használom.Az emberi szem nem lát többet UFS 2.1-nél
-
Annyira túlzottan "vallásosan" én sem. DX240-et nagyon jó áron tudtam beszerezni. Bar fejhallgatóm több van mint amennyire életem során valaha szükségem lesz, ha buszozok, vagy egy WF1000XM3 TWS-t, vagy egy 9000Ft-os Superlux HD660-at használok. De szerintem ma már ha csak hangzást nézünk, bármely nagyobb cég terméke teljesen hallgatható.
Az emberi szem nem lát többet UFS 2.1-nél
-
Somatom
veterán
Nem vagyok vájtfülű, nekem nincs annyi ebben, hogy külön zenelejátszót hordozzak, meg többszázezerért vegyek fejhallgatót, hogy ki is jöjjenek azok a hangok. Ezt a cikket azért olvastam el, mert egy hasonló kialakításút használok (Huawei Freelace pro). Sajnos, amire használni terveztem, arra nem alkalmas, de zenei hangzásban bőven teljesíti az elvárásaimat.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Nekem van egy iBasso DX240-em, ami hardvert tekintve egy budget okosmobil gsm resz nélkül (Snapi 660), csak sokkal sokkal élhetőbb audio résszel. Amazon Music/Tidal, illettve a Sajat FLAC/DSD zenéimet azon hallgatom. Bar aláírom kényelmetlen okostelefon mellett azt is hordozni, de nálam táskában elfér ha viszem valahová, kárpótol a minőség a kényelmetlenseggel szemben.
[ Szerkesztve ]
-
Nem tudom mennyire vagyok releváns, de mióta full mobilnetem van, egy árva MP3-as zene sincs a telefonomon. Hogy miért? Lustaság. Cserélgetni a számokat rajta, folyton újra hallgatni ugyanazt. Változnak a szokásaim, sokszor én lepődők meg a legjobban rajtuk. Pl. h a tv-t be sem kapcsolom, helyette a neten lógók félnapokat.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
-
Igy a promo kép alapján azt hittem elsőre, h egy mp3 lejátszóval lesz dolgunk, csodálkoztam is rendesen mert nem volt már vagy 100 éve ilyen cikk.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Ígérni lehet bármennyit
2022ben kihagyni akár csak egy alap aptx-et, szerintem nagy ziccer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akció! Paidashu 10600mAh, 22.5W Gyorstöltő PowerBank
- Ipad Smart Keyboard Folio /// iPad Air - iPad Pro // Újszerű // Számla + Garancia
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Ikea LIVBOJ + 3D nyomtatott tartó
- Google Pixel 8 Pro átlátszó szilikon tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest