- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
deja vu
addikt
Köszi, ez alapján mondtam, hogy sok helyen van értékesítés. Szerintem nincsen Eizo szalon itthon, max pár olyan bolt van ahol 1-1 modell van raktáron, de ha engem nem azok érdekelnek akkor így jártam. Nézegettem őket, csak rendelésre. Nagyon sajnálom, hogy nincs olyan bolt ahol minden ki lenne állítva.
-
deja vu
addikt
Az SX2262 az tud sRGB-t. Ilyeneket nem tart raktáron az oázis, monitorguru. Melyik az az Eizo szalon, mert vagy 30 helyen van értékesítés, de engem az érdekel ahol ki vannak állítva a forgalomban lévő modellek? A legtöbb helyen csak rendelni lehet. Egyébként ha külföldről szerzek be Eizo monitort akkor a garanciát tudom itthon érvényesíteni?
-
deja vu
addikt
Jó, de nem lehet róluk tudni semmit, nincs normális teszt, abban reménykedtem, hogy dezz mondjuk látta ismeri őket. Egyébként két generáció alatt csak javult a helyzet, bár szerintem ez az SX2262 is hamarosan befejezi a pályafutását, és aztán többet nuku S-PVA. Jó lenne ha lenne erről az SX2262-ről prad, tftcentral írás.
Mondjuk nem mintha adnék 230 ezret(+pixelgari ami az értékének 5%-a+kalibrálás szóval ~250 ezret bazz
) érte, de ha normálisabb áron tudnék szerválni 1-2 éveset akkor arra lecsapnék.
-
deja vu
addikt
Fél éve volt még új Eizo S2433 S-PVA paneles monitor az oázisban 5 év garanciával, azóta kifutott modell lett. De egy hónapja volt még a szintén kifutó S-PVA paneles Eizo S2243-ból is 1 darab abban a boltban 150-ért 5 év garanciával. Most már csak drágábban vannak S-PVA paneles monitorok, és csak 22-es méretben. Eizo SX2262 230-ért, és CG223 250-ért, de ennek az utóbbinak alacsony a felbontása. Szóval újból szerintem csak az SX2262 van ami megfelelő lehet annak ellenére, hogy 22"-es. Sajnos a még kapható modellek rohadt drágák, ennyit nem érnek, de van 5 év garancia. Én is sajnálom, hogy nem gyártanak már ilyeneket, mert akkor nem ennyi lenne.
-
deja vu
addikt
Ide tényleg kevés ez a felbontás. Jöhetne már valami WQHD VA monitor, szívesen megnéznék már egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest