Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaUser
addikt
Őt nem ismerem, de simán el tudom képzelni, hogy Eizo figyel erre. Cégnél 2335-ök vannak, azok is egész jók ilyen szempontból (filter nélküli IPS-hez képest) illetve CAD-soknak vannak régebbiek, azok még jobbak ilyen szempontból (lehet, hogy pont azokon van a dez által említett filter).
-
dezz
nagyúr
Valahol az Andrássy út környékén (mint eredetileg az Oázis és a Monitorguru/Hexabyte is) volt, az üzlet nevére és címre már nem emlékszem, egyszer voltam ott pár éve. De talán akad valaki, aki jobban ismeri (ha még megvan). Szerintem kérdezd végig ezeket. Garanciával kapcsolatban ugyanezen honlap Kapcsolat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító hír
Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Milyen egeret válasszak?
- Mesterséges intelligencia topik
- Bestbuy játékok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged