Új hozzászólás Aktív témák
-
Gibo
senior tag
válasz Lord Sidious #24 üzenetére
Na igen...Nem vagyok almahivö, de az ügyfelközpontusag területen eleg magasra tettek a mercet....
Nokia 6101 -> Samsung J700 -> Samsung C5212 -> Samsung S8500 (Wave) -> Samsung S4 Mini -> Honor 7 -> ZUK Edge -> Vivo IQOO Pro
-
Lord Sidious
senior tag
Igen, az 5X-et és a 6P-t is "kicsit" túlárazta a Google EU-ba ... de nem baj, majd max arra a sorsra fog jutni, mint a Nexus 6. Nem viszik úgy ahogy kéne és pár hónap után rettenetesen bezuhan az ára. 650$--->300$
A Google kicsit kezd elszállni az arázásaival, miközben nincs globálisan olyan terméktámogatottsági supportja, mint az Apple-nek. Pl.: ha UK-ba veszek iPhone-t Apple Care-rel, akkor az érvényes itthon is bármelyik APR-be. (a sima 1 év jótállás és 1 év szavatosság mellett) ami elég jól jön. Nekem nyaralás alatt Ausztráliában halt meg a kijelzője a telomnak, bevittem a helyi Apple Storba és másnap írtak, hogy mehetek a cseréért. Azért ez elég jól jött egy nyaralás alatt. De ha veszek egy Nexust a Google saját nexus "protection" kiegjével, akkor itthon nem érek vele semmit, mert nem hiszem, hogy a hazai gyártó szervizért érdekelné. -
Gibo
senior tag
válasz Lord Sidious #21 üzenetére
Nekem a 6P-vel "csak" annyi bajom van, hogy igazabol peklapatnak is elmegy, illetve - szerintem - csunya. Akkor mar inkabb egy 5x, csak azt meg egy picit tularaztak (összehasonlitas keppen ott van pl a OnePlus X ami ok, hogy kicsit korosabb hardwarrel van szerelve, illetve egy-ket funkcioval kevesebb all rendelkezesre, de minösegi termek majdnem fele aron...).
[ Szerkesztve ]
Nokia 6101 -> Samsung J700 -> Samsung C5212 -> Samsung S8500 (Wave) -> Samsung S4 Mini -> Honor 7 -> ZUK Edge -> Vivo IQOO Pro
-
Gibo
senior tag
Lehet, csak az a baj, hogy ahhoz olyan elöfizetest kell valasztani, aminek az ara az egekben van
En pedig most a Vodanal vagyok, ott a "nagy lehetöseg" az lett volna, hogy megvehetem reszletre a P8at (alapbol en is azt szerettem volna), de amikor elmondtak a reszletarat es abbol kalkulaltunk egy vegösszeget, akkor azt mondtam, hogy köszi, de kössz nem...Dragabb lett volna mintha megveszem függetlenül...
Nesze neked szolgaltato, meg branding, aztan akkor mar "csak" 1,5 honap volt a Honor 7-ig, kivartam azt, es megvettem 300 Euroert a vmall.eu/de-n.Nokia 6101 -> Samsung J700 -> Samsung C5212 -> Samsung S8500 (Wave) -> Samsung S4 Mini -> Honor 7 -> ZUK Edge -> Vivo IQOO Pro
-
Lord Sidious
senior tag
Majd a nexus 6P is radob egy lapattal, bar en nagyon agyalok, hogy nexus 5x-el vagy 6P-vel terjek vissza a komolyabb droidos telo vonalhoz... Jo par evig tele volt veluk a hocipom, pedig a moto x elott csak csucs droidokat hasznaltam a iPhone-ok mellett. Kicsit eltantorit a 6P, mert a hüvely gyártja, bar a fene sem tudja. Lehet ennek a Jangce folyo melletti markanak, mar normalis szervizhattere van.(es korrekt is, ahol nem nezik hulyenek az embert) Ha nem, akkor ez a marka is annyit er szamomra, mint a kinai gyartok tobbsege...egy zacskos rizs, max ketto az a baj, hogy nagyon sok helyen lehet jokat olvassni a hattertamogatasrol es szervizrol, amiota a honorral bejottek EU-ba is, de meg mindig sok helyen szidjak oket a klasszikus kinai mentalitas miatt.
[ Szerkesztve ]
-
ctvagyok
őstag
Akkor meg nem is volt MO-on, éppen bejelentették.
De mint leírtam a design jött be a P8-on. De nagyon.
Na meg OIS nélkül nem akartam telefont venni, ezért sem vártam a honorra nagyon.
Függőként már a P8 is Honor 7 árban van valamelyik szolgáltatónál azt hiszem.[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
Gratula a Huaweinak! Megérdemli, jó telefonokat gyárt elfogadható áron.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
gerii
addikt
Az egyik legjobb készülékeket gyártó vállalat jelenleg, hajrá!
-
ctvagyok
őstag
Kár hogy nem vetted meg, biztos spéci darab volt, ha már IPS volt benne. tudod egyedi kis sorozatban gyártott változat.
Médiában a legdurvábbak az LG rábeszélők. De a hüvelyesek is szamszung szinten vannak.Csak az áron múlott, hogy nem a P8-at vettem. Ár-értékben a G4 nyert végül. Azért mai napig kicsit fáj, hogy nem a P8 lett a befutó. Szerintem idén a legszebb telefon, nagyon tetszik még most is.
[ Szerkesztve ]
-
crue
őstag
Ma odaugrott hozzám egy kislány a Media Marktban (mert éppen hozzáértem egy Huawei telefonhoz), hogy pont most jött meg a "métes", nézzem meg, fél órája hozták. Elkezdte sorolni a lelkem a specifikációt, hogy van benne nyolc mag meg ujjlenyomat olvasó stb, de a kedvencem az volt, hogy: "IPS is van benne, ami azért jó, mert ha kimegy vele a napra, akkor is látja".
Egyébként tényleg pofás a Mate S, de 200k-t kicsit sokallok a Kirin 935-ért. -
Fejvadi
nagyúr
Egyre jobbak, gratula.
-
Lirion
addikt
Szép eredmény, bár arra kíváncsi lennék, hogy ebből mennyi ment el Kínában és mennyi a világ többi részén, mert az lenne az igazi mutató..
-
janeszgol
félisten
-
madarasz92
őstag
Jó telefonokat csinálnak mostanság ezek a "Hawaiék" ahogy egy értelmes ismerősöm mondta .
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hajrá Huawei!
-
janeszgol
félisten
Ennek nagy részét gondolom el is adják. Grat nekik. Nekem már kb egy éve a Huawei a kedvenc márkám. (Mindenkinek van kedvence, akinek nincs, az hazudik.)
-
8L
újonc
Meg is érdemlik, jó telókat csináltak mostanában, remélhetőleg ez így fog menni a továbbiakban is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
- Samsung Galaxy S24/24 Ultra 5G 128 GB/ 256GB / 512GB /+ Ajándék - Bontatlan - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest