- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konflikt
addikt
Online rendeltem énis, de teis láttad h rengeteg webáruház irogat mindenfélét. A keverés sajnos az acer miatt van. Ember legyen a talpán, aki csak az összes 24"W-t kiismeri...
Kár h nemkapható nálunk még a AL2416D, na ez 100K alatt van kb, és DVI-s, ami hiányzik azért eléggé. -
Konflikt
addikt
Betekintési szögekből is lehetett volna következtetni, + B02-es azaz TN paneles ezekszerint. Was-vettem volna amugy, de azt mondták pont elfogyott. Erre: van Wb, ami már 5ms, és +4k. Persze nemis gondoltam akkor még arra, h lehet TN paneles is (azthittem h az öszes PVA), szval Wb lett belőle.
Na midegy, igazából mellé kéne tenni egy 24-es PVA-t D-SUBbal, akkor látnám a kül-t. -
Konflikt
addikt
Megvagyok vele elégedve, bár a DVI hiánya miatt életlenség megfigyelhető, de nagyon jó árban van. Cserébe persze puritán egyszerű forma, (amit nem is bánok) de a belső össze van rakva. Utánhúzást nem lehet tapasztalni, szinek jók,(icc profil van neten hozzá) feketéje egyenletes, fényerő bőven van. Talán kicsit a focus-sal kell játszani, h a kép mindenhol éles legyen, de ezt is be lehet lőni.
Amugy az Acer régota csinál 24"w-t nagyon sok TFT jelent meg, de folyamatosan javított típusokkal jeletkeznek. Persze ezért az árért nincs pivot, nincs szinte semmi csati, csak d-sub, nincs hangszoró (ami nem is kell) nincs hozzá progi, dőlésszögét is csak kis mértékben lehet állítani.
-
Konflikt
addikt
a 30K-s különbség nem a panell miatt van, hanem a DVI miatt. PVA panelesek az AL szériák
pl.: AL2416W, Wb - csak D-SUB (utóbbi kapható már csak), míg AL2416D - DVI (nálunk még nem kapható)Igaz, van TN paneles AL széria: AL2423WB
P-s szérias Acer TN paneles, de ez sem kapható nálunk, pl: P241Wd
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Samsung Full HD LED Monitor
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest