- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
suraki
tag
Szerinted mi a legjelentősebb különbség egy TN és egy IPS kijelző között?
Úgy is kérdezhetem, hogy miért éri meg egy felhasználónak kb kétszer annyit kipengetnie egy azonos méretű IPS-ért? Akár el is vonatkoztathatnk a felhasználási területtől és kishazánk árérzékeny vásárlási szokásaitól. Mi az a sarokpont ami köré te ezt a tesztet felépítenéd?
Szerintem a színhűség. Aki pedig képes ezért akár többszörös árat is fizetni, az talán használni is akarja ezt a pluszt, vagyis kalibrálja a monitort. Ennek hiányában fenntartom az irracionális kategóriába sorolásukat.
Ha pedig valóban ez a legjellemzőbb előnye az IPS-nek, akkor ebben az esetben messze az egyik legdominánsabb mérőszámnak kellene, hogy legyen egy ilyen tesztben. Ehhez képest pont ezen a területen értékelhetetlen az írás.Lehet, hogy keményebben fogalmaztam a szükségesnél.
De egy olyan weboldal aki teszteléssel foglalkozik és így a legnagyobb tőkéje a hitelessége, nem engedhet meg ilyen slendriánságot. Leadási határidők ide vagy oda.
Ráadásul éppen ebben a kategóriában keresgélek és így roppantul bosszantott a számomra szükséges információk hiánya...így talán érthetőbb miért pipultam be.
Remélem azért nincs harag.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG 27" Odyssey OLED G6 G60SD QHD 360Hz 0.03ms Gaming Monitor - MediaMarkt garancia 2027.11.25.
- Új FYHXele FY27FHR gamer monitor 380 Hz 0.5ms FHD Fullhd
- Samsung Odyssey G7 S28AG700 28" IPS 4K 144Hz HDMI 2.1 (157 PPI, 1 zöld subpixel fotózva)
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Eladó 27 LG GL850-B Monitor!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest