Új hozzászólás Aktív témák
-
shabbarulez
őstag
Szerintem ez még nem az augusztusban bejelentett 2500-as, hanem a júliusban bejelentett 2000-esből elkészült sample, legalábbis a paraméterei, sorozatszámai alapján inkább erre lehet következtetni.
A júliusban bejelentett chip viszi 1.5V mellett a 2000-et, 1.35V mellett az 1600-at. [link]
Ez erre épülő memóriák nagy valószínűséggel még idén megjelennek, akár még a novemberi Nehalem debütálásra is befuthatnak.Az augusztusban bejelentett chip 1.5V mellett 2500-at, 1.2V mellett 1800-at tud, 1.35V mellett meg nem írják de gyanítom 2000 beleférhet. [link]
Ez utóbbi szerintem csak jővő év első negyedévében jön majd, akkor kezdi az áttérést 50nm-re Elpida és az már rezet használó megoldás lesz, ami ennek a magas órajelű, de alacsony feszültségű új modulnak az alapja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Építő/felújító topik
- Androidos tablet topic
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Hálózati / IP kamera
- UHD filmek lejátszása
- Macska topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest