Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabboo
tag
Úgy gondoltam a spéci lapot, hogy ilyen órajelet nem fog vinni akármelyik p35/p45 lap (mondjuk ~25k környékén). Azt értem én, hogy belemegy a ddr3 foglalatba, szóval elvileg nekem is lehet elketyegne 1333-on a giga p35c-ds3r-ben. Viszont onnantól kezdve szerintem tökéletesen fölösleges, ha veszek helyette egy jóféle 1333-asat jóval olcsóbban (tfh ugyanolyan időzítéssel). Nagyobb sávszél meg alacsony ciklusidő, de vajon mennyire éri meg? Ha ilyen órajelen szeretném használni, vegyek egy tuninglapot is mellé?
Ha tévedek, javíts ki, kérlek.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 4
- E-roller topik
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- GTA VI
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Acer Nitro V - i5-6300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX960 4G I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest