Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a OnePlus 13T
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matada2.3
veterán
Nem temetem a sony mobilos divízióját, de az eddigi próbálkozásoknál sokkal többet kell tenni.. Ez így kevés és drága.
-
laci_csk
senior tag
Bele mindent Sony, marmint minden jot.
Alig va'rom az XA Ultrat, hogy megvegyem. -
Fejvadi
nagyúr
20% visszaesés nagyon durva. Lassan lehet csomagolni, ha így fojtatják.
-
Halkow.
senior tag
" A Sonynak persze van indoka arra, hogy miért kerül majd fel kevesebb mobil a boltok polcaira: ez annak lesz köszönhető, hogy a középkategória helyett inkább a felsőbb szegmensre koncentrálnak"
Minden évben elsütik ezt a szöveget amúgy?
Az egyetlen Xperia telefon amit sok ember kezében látok az az M4 aqua, a sok olcsó, hulladék Samsung kacat után, úgyhogy a felső kategóriába menekülni maga a kudarc lenne. A túlárazás pedig alaposan beint az X-nek, az x performance-nak lehet egy kis esélye de az is drágább a kelleténél.
-
sno14
tag
3 évvel ezelőtt nagyon jó irányba indultak szerintem a z szériával, ütős design, elsőként full hd kijelző, ip védelem. Szerintem jó alap volt, hogy a sony mobilos részlege beinduljon, úgyhiszem a z elég népszerű telefon volt, csakhát sokat akart a szarka, ebből jött z1 fél év múlva majd a z2 és már z5 -nél tartunk. Konkrétan a saját sz@r piaci stratégiájukkal indították el le a lejtőn magukat. Évi egy felsőkategóriás elég lett volna. Ezt az x sorozatot pedig még kommentre sem méltatnám, nem érzem benne azt az átütő erőt ami megfordítaná ezt a lejtmenetet ... Egyébként egy z és egy z ultra tulajdonosa vagyok imádom mind kettőt, ami viszont bosszant, hogy csekély reményt sem látok arra, hogy valaha valami érdemi alternatívát találok. Én is úgy vagyok mint a néhánnyal előttem szóló. Én is a z ultra utódját várom (és nem a c5 ultrat, meg az xa ultrat) rég óta de hiába....
-
gerii
addikt
A helyükben én többet várnék
-
drfedayn
tag
Ez a Sony mar nem az a Sony mint ami mondjuk a 80as 90es evekben volt. Emlekszem anno haver megmutatta a Sony kazettas Hifijet hat ugy szolt 95 korul hogy majdem beszartam. Aztan nekem is lett egy már kazettás CDs Hifim (mai napig megvan es mukodik) es ugy ereztem magam mint a helyi kiskiraly. Ps 1-2 meg meg is koronázott. Nagyon sajnalom h ide sullyedt ez a marka mert nem csak a mobilos reszlegnel vannak hatalmas gondok.
-
darvinya
titán
A gond a Sony-nál, hogy gazdaságosságra figyelnek és nem miben tudnának nyereséggel együtt értéket teremeteni.
A kettő nem ugyanaz, emiatt a lejt menet csak lassítható. -
gutriqper
tag
Végre egy célkitűzés, amit a Sony még túl is tud szárnyalni!
-
roli543
őstag
Nem csodálkozom, de úgy látom ők sem... De azt nem értem, hogy ezt kinyilatkozzák azután, hogy piacra dobják az X-szériát. Ami nem rossz széria, de árban nem veszi fel a versenyt. Egyrészt kellene kedvezőbb ár. A támogatás nem rossz. Nem kellene fél évente csúcsot kiadni. Szerintem elég lenne néhány telefon is, de azok legyen precízek. Mint ahogy a Motorola csinálta. Legyen egy abszolút felső, egy felső, egy erős közép és egy alsó kategória. Bőven ki elégítene minden igényt. A vízállóság pedig maradjon kiváltságnak, mert ebben erősek. Plusz a kezükben van a design is, ami szerintem még mindig gyönyörű. Én drukkolok nekik, hogy észbe kapjanak. Anno imádtam a Z1-emet, két évig hű társam volt
-
Obyboy
addikt
No meg hát lássuk be, maguk alatt vágják a fát. Jól látják, hogy a béka feneke alatt van az eladási számuk ennek ellenére nem változtatnak semmit azon kívül, hogy ami eddig Z volt az X lesz. Jelen helyzetben ez édes kevés. Első körben faragniuk kellene az árrésen és ne méregdrágán adják a készülékeket. Továbbá meg kellene oldaniuk, hogy a vízálló készülékek ne csak laboratóriumi körülmények között álljanak ellen a víznek. Végül de nem utolsó sorban rá kellene feküdniük a hosszabb szoftveres támogatásra, főleg az alsóbb szegmensben.
-
pumpedlix
tag
Nagyon optimisták
-
törölt tag
hát nem is veszek tőlük telefont ha nem hoznak ki ultra utódot... évek óta megy a bruszt hogy jömmávégredemárténylegvalami. aztán persze nem... ha ők nem akarják hogy vegyek, akkor megoldom máshonnan, hiba nincs benne...
-
zozzo72
aktív tag
Csak nekem feltűnő,hogy mintha
mesterségesen gerjesztenék a
Sony híreket?
Külföldi hírportáloktól kezdve...
Csöppet erőltetettnek tűnik számomra... -
-
Tigerclaw
nagyúr
Nem csodálkozok és ez nem csak a Sony-ra, de a márkásabb drágább telefonokat gyártó cégeket is érintheti. Túltolták az egészet ugyanúgy mint a tévégyártók. A többségnek már elege van abból, hogy fél évente, évente akarnak rátukmálni egy kisebb vagyonba kerülő telefont, ami a legfontosabb dolgokban nem lép előre. Illetve egyre több cég van a piacon. Persze a még olcsó feltörekvő kínai cégek mindig erősödni fognak a többivel szemben. Ma már a Huawei, Xiaomi is vastagabban áraz, így lassan ők is veszítenek majd piacot a kisebb kínai cégekkel szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A mobiltelefonok leszállításának tekintetében nem túl bizakodó a japán vállalat, persze az eddigi eredményeket látva jogosan.
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest