- Samsung Galaxy A12 - idén sem erősebb
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
theo_76
aktív tag
Nem tudom... én abban hitben éltem, hogy ez a topic a bootloader nyitásról szól, és erre irányult az eredeti kérdésem is. Egyébként 11W44 ahogy írtam. De ez részlet kérdés.
Nem teszek meg mindent? Gyakorlatilag egyet nem tettem még meg, hogy nem adtam el. Ennyi. Megoldást kerestem volna itt, mert komolyan vettem a topic címét, hogy tényleg arról van szó. Feltettél pár kérdést, amire válaszoltam, majd hozzátettem egy megjegyzést. Ha ez tényleg nem ide tartozik, amit akartam, akkor én kérek elnézést.
-
theo_76
aktív tag
"Ja hogy könnyebben tönkretedd a telefonod, húzd a procit" lehet én maradtam le, de nem emlékszek rá, hogy ilyet írtam volna.
A lényeg, hogy amennyire utána jártam, custom kernellel jobban működik a telefon, gyorsabban reagál, és nem a húzás miatt, hanem jobban van optimalizálva a kernel. Ennyi.
Nem igazán értem a kirohanásod. Az inkvizitor módszert pedig arra értettem, hogy én sem küldök kórházba azért valakit, ha valami nem tetszik amit csinál, és ráadásul nekem semmi károm nincs belőle.
Épp elég hogy elveszik a garancia, és ha bármi gond van, akkor pénzes javítás.
Ez nem biztonság már, hanem megtorlás.
-
-
theo_76
aktív tag
A csere még csak működne, ha lenne olyan ismerősöm akinek ilyen telefonja van... Az eladás, és új vétele már gázosabb, mivel előfizetéses a telefon, Max kártyásba tudnék venni, (bár ezt már kivonták a T-Mobile-nál), ott meg olyan árban, hogy nem éri meg azt a különbözetet.
-
theo_76
aktív tag
Szerencsére semmit... Viszont a gari ugrott a semmiért. Egyébként az a vicces, hogy 6000Ft-ot akartak kérni a bootloader nyitásért... Én emailben kértem 2 hónappal ezelőtt árajánlatot, (elírtam rendesen a telefon adatait, kiadását) nekem 8000-et mondtak. Úgytudom, hogy szervízben lehet nyitni... csak hát kéne egy olyan GSM szervíz, aki ért is a telefonokhoz, és nem csak a nevében van benne.
-
theo_76
aktív tag
Nincs esetleg valami módszer már ezekre a telefonokra is? Próbáltam GSM szervízt Komlón, és Pécsen. De 6-ból, egy kapizsgálta, hogy egyáltalán a bootloader mi is valójában, oda beadta egy ismerősöm a telefont, aztán két nap múlva visszaadták kártyafüggetlenítve, hogy a nyitást mégsem tudják megcsinálni, mert tönkremehet a telefon... (fügetlenítést nem is kért...)
-
theo_76
aktív tag
Sziasztok!
Ez a nyitási mód X8 11W44-es telefonnál is működik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 - idén sem erősebb
- Milyen autót vegyek?
- Projektor topic
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- The First Berserker: Khazan
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged