- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
creation
senior tag
Úgy hogy a CPU fullra hajtva 65W és nem 95W! és nem írta, hogy szeretne dVGA-t! Ennek tükrében a 90W-os ahogy írtam is, (elviszi de) biztosan kevés, ám a 120W elég lehet. Van benne tartalék. Még ha a CPU-t fullra is teszi.
Ajánlom figyelmedbe az alábbi tesztet:
vagy
vagy
vagy
Az én gépem, amiben egy 750k mellett egy zabagép HD4870 fűt sem fogyaszt többet játék közben 200W-nál
-
-
-
hideg83
csendes tag
SZia.Szerinted http://www.adapter.hu/webaruhaz/product_info.php?cPath=105_120&products_id=368 elég lenne Gigabyte GA-F2A88XM-DS2 alaplap AMD A4 6320 processzor ( 2mag 65 tdp) 1db Seagate 2TB hdd 1 LG lemezmeghajtónak majd késöbiekben 1 ssd meghajtónak a Táplálására.Válaszod elöre is köszi.
-
Stonerice
őstag
Miért nem elég a 360-as táp?
Nem eszik többet egy 6 magos FX alapon mint egy 4 magos Phenom II.
Most mértem ki haverom gépét, neki GTX 460-al 250watt körül megállt a fogyasztás. Egy gtx 650ti vagy 750ti vel ennél jóval kevesebbet enne. Ráadásul egy jobb alaplappal sokkal kisebb étvágya van a cpu-nak mint a haveroménak.Ráadásul monitorral együt tmértem, és még ha levonom a 20% veszteséget amit egy átlagos tápnál szokás, akkor is csak 200 wattnál járunk, mint kimenő teljesítmény(monitorral! )
-
creation
senior tag
Megoldás lehet mint mondtam, ha at ATX tápot a háztól külön helyezed el és azokat az ereket hosszabbítod meg amik szükségesek, azok közül sem mindet, mert a piros+sárga+fekete ágat elég egy egy éren felvinned a gépig. A többi eret szintén egyenként. Érdemes jobb minőségű vezetéket választanod. Valamint csatlakozókból is újat felrakni. S ezeket nem toldva, hanem a nyákon forrasztva cserélni. Beharisnyázod és senki meg nem mondja, hogy mit csináltál. Majd a szétágaztatást megcsinálod a gépházon belül, a szükséges mennyiségben. És hosszúságban.
-
creation
senior tag
-
creation
senior tag
Kicsit nézelődtem ezen a téren.
A hagyományos értelemben vett picoPSU-val az a gond, hogy nem erre tervezték, ámde voltak olyanok akik rád is gondoltak.
Ez konkrétan 300W peak 350W
Ennek elégnek kéne lennie a te céljaidra és a mérete sem "elmebeteg", a projectedhez képest.
###
Amin még elgondolkodhatsz, hogy egy hagyományos ATX tápot használsz fel a célra és felviszed a szükséges kábeleket harisnyázva a házhoz, majd bent szétosztod az egyes elemeknek. Kevesebb mint 24 szálból meg is van....
-
SteveK88
tag
Inkább nevezném elborult modding ötletnek. XBOX 360 házba tevezem bele faragni ezeket és ott nincs hely még egy SFX tápegységnek sem sajnos, ezért egy külső 12 voltos ipari táppal akarom meghajtani a PICO-PSU-t ami az alaplapnak ad feszkót, a vga meg külön direktbe a 12 voltosból kapja a feszt. Ezért kérdés hogy az FX6300-at meg tudja e hajtani a 200w-os PicoPSU, mert ha nem akkor az is direktbe fogja kapni a 12 voltos tápról.
-
Ha valami nagyon low end vga-d van akkor esetleg, de inkább ne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming F16
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest