- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
válasz
viragdani01 #6 üzenetére
A piston mióta szelep amúgy? Még a formája is dugattyú
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
viragdani01 #18 üzenetére
" ... és vissza váltással megtartja az EQ és az ANC beállításokat is."
Na, ez már előrelépés (a 1More-t tekintve). Már csak egy jó custom EQ kellene ..."Az X méter távolságot azért jó szerintem beleírni ... "
Persze, nem haszontalan, de szvsz. az utcai teszt (az, amikor a telefon a zsebben, a lehető legtávolabb a fülestől, köztük pedig az emberi test) mutatja meg igazán, hogy mennyire jó/stabil az adott TWS.Amit én még legközelebb picit jobban kihangsúlyoznék a helyedben, hogy beállítható-e minden funkció valamilyen érintésre vagy sem. A konkrét esetben - ha valaki végiggondolja és/vagy van némi tapasztalata TWS-ekkel - éppenséggel rá lehet jönni, hogy a válasz nem (mert csak 2× és 3× érintés van), de jó lenne ezt jobban kihangsúlyozni.
Pl. ez alapján a kép alapján olyan mintha az ANC-ot - a fülesről - nem is lehetne kapcsolni. Pedig gondolom lehet. A kérdés viszont (lehet én voltam figyelmetlen, akkor sorry), hogy milyen szinten (on/off, strong/wnd, pass-through). -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
viragdani01 #7 üzenetére
"A Kapcsolat részben a második mondatban ... "
Igen, ezt láttam, csak nem voltam benne biztos, hogy ez a beállított EQ preset-re is vonatkozik-e vajon.
A másik ok, hogy a Comfobuds Pro-nál nekem az egyik tulaj azt írta, hogy a kiválasztott hangzás addig él, míg fut a háttérben az alkalmazás.Még egy tipp a teszteléshez: ne légvonalban nézd a kapcsolat stabilitását, hanem, - ha egy mód van rá - utcán, tömegben (ahol több a zavaró tényező), ill. lehetőleg úgy, hogy a telefon valamelyik oldalsó nadrágzsebedben legyen (ha van olyan nadrágod, aminek térd felett van a zsebe, az a legjobb
). Ez így sokkal életszerűbb, mint X méterre eltávolodni a telefontól. Arról nem is beszélve, hogy az emberi test (víz) sokkal komolyabb akadály, mint a távolság.
-
Jack Hunter
tag
válasz
viragdani01 #6 üzenetére
tényleg! A szelepkupa! Jó kis mese volt,imádtam.Ott volt is egy Hengerfej nevű szerelőtargonca.Most már értem,honnét a szelepfej, és az egész félreértés.De ez mellékes,a cikk jó lett,és jó volt olvasni.Így tovább!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest