- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
válasz
<Adamsky> #11 üzenetére
Megnéztem telefonról laptopra, és vissza váltással megtartja az EQ és az ANC beállításokat is.
Általában hordom magammal folyamatosan és úgy használom napokig (hetekig) a tesztterméket, mintha a sajátom lenne, szóval a tömegközlekedésen is nyúzom, pont amiatt, amit írtál. Az X méter távolságot azért jó szerintem beleírni, mert ha valaki feláll a fülessel az asztaltól és elkezd járkálni, de a forrást nem feltétlen viszi magával, így nagyjából tudhatja, mire számíthat, mielőtt elkezd szakadozni mondjuk egy hívás.
Köszi a tippet és a pozitív visszajelzést mindenkinek!
-
janeszgol
félisten
válasz
<Adamsky> #11 üzenetére
Én a hallható mikrofon tesztnek örülök. De többet nem is kívánok el, maximum egy árkategória felett. (Mondjuk ha egy 200 ezres Apple fejest nem úgy tesztelnek mint egy 10-20 ezreset, akkor az rendben van.)
Ma már próbáljuk kerülni azt, hogy lépten-nyomon előkapjuk a féltéglát a zsebünkből. Zenét a fülessel léptetünk, üzit az órán olvassuk, az órán is fogadjuk a hívást (vagy a fülesen), és bizony a mikrofon milyensége az fontos.
A legelső Buds ebben gyenge volt, és egy meetingnél a "jaj ezt nem értettem", meg a random van "ahamozás" nem szerencsés. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola,Vivo
- Apple Pencil 1.gen. + bőr tok
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest