- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- 232 megapixelnyi kamerával futott be az Oppo Ultrája
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Pedig biztos lenne rá néhány vevő.
-
Graphics
Jómunkásember
Huhh, de venném, a Sharp IGZO panel miatt is.
Kár , hogy a kis Sharpok se jönnek erre. Pedig tuti lenne igény is rá, ha már az Asus meglépte.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Ixion77
addikt
A 19mm ekv. az nem átmenet, hanem egyértelműen széleslátószög. A telefonok közt hagyományos 28mm ekv. tekinthető átmenetnek. A "normál" nagyjából a 35mm - 75mm tartomány.
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
törölt tag
Amit írsz az teljesen igaz fényképezőknél, de telefonoknál a normál (mármint amit ezer éve mindenbe tesznek alap kameraként) a 24-28mm, a 35 felettieket már simán telefotónak nevezik, ami meg széles látószög, az máshol halszem lenne, annyira széles (120 fok feletti látószög meg hasonlók... az APSC-re készített halszem obimnak volt valami 110 fok körüli látószöge ).
-
K82
őstag
Pixelekhez már 2017-ben is adtak USB-C - USB-A adaptert, a költözést megkönnyítendő a régi telefonról.
Anno a zasszony Meizu m1 note-jának volt Sharp IGZO panele, sztem a mai napig világbajnok, ezzel a dinamikos frissítéssel meg pláne.
Kár h ez sem errefele elérhető...
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
arn
félisten
Fix 35mm, 1 colon... nekem sokkal jobban tetszik ez az irany.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
törölt tag
Nekem is jobban tetszene, csak akkor a kameraszigetnél lenne egy jó 3 centis vastagság. Ha nem több.
Nem is azért mentek ők le 19mm-re, mert szerintük ez jobb látószög lenne, hanem mert ezzel a gyújtávval fér bele a 1"-es szenzor. Az meg ugye mindenképp kell egy telefonba, amik amúgy is a komputációs fotózásról szólnak már egy ideje és nem "nyers erőből" kell megoldaniuk a dolgot...
A magam részéről jobban örültem volna, ha maradunk max 1/1.7"-en, cserébe alap lenne már a megfizethető kategóriákban is a 3 jól használható látószög, raw mindegyik kamerával, változtatható rekesz és hasonlók.
De sajnos ezekkel nem lehet telefont eladni, a szenzorméret fogalmát viszont egyre többen ismerik, ha mást nem is. Ez van...
-
törölt tag
Egy újabb, nagyobb szenzoros telóval bőven több az 1 méternél, de még az én 1/2.6"-es telefonommal se tudom megoldani, hogy mondjuk egy ilyen kép végéig éles legyen. Pedig vágva és retusálva is lett az aljából, ahol már nagyon mosott volt.
De az ilyen közelieket is stackelni szoktam, amikor van kedvem szórakozni vele. Ez is sokkal egyszerűbb lenne szűkebb rekesszel.ND-szűrőt meg nem viszel mindenhova magaddal, pedig pont az lenne a lényege a mobilos fényképezésnek, hogy mindig ott van a zsebedben. Ha kiegészítőkre hagyatkozol, akkor ez az egyetlen előnye is elveszik.
Szóval de, szerintem nagyon is lenne értelme.
[ Szerkesztve ]
-
DDA40X
aktív tag
No! Pöpec! Egyetlen dolog nem tetszik, a lehajló képernyő.. No meg ha lehetne kapni nálunk, akkor sem lenne rá pénzem.
-
Graphics
Jómunkásember
Úgy érzem a Huawei mellől a Leica is elpártolt ... Nem annyira jó hír ez nekik
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
doooo
veterán
Amit a Huawei P50-be is szántak.
Kár lenne úgy tenni, mintha a Huawei miatt és kizárólag miatta létezne ez a szenzor és optika. Eleve nem ilyen a "kiszivárgott" rendereken a P50. A szenzor lehet ugyanez, de véletlenül sincs rajta ennyire hivalkodóan nagy optika, főleg nem egymagában (TOF-szenzor ide vagy oda).
A Leica egyébként épp új partnerek után néz... nyilván ez sem véletlen. [link]
Úgy néz ki az egyiket már meg is találta közülük. -
Hű úgy ahogyan van nagyon tetszik . Kiváncsi vagyok majd az érkező tesztekre.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
őstag
Kipróbálnám szívesen, és össze vetném a képeket a Panasonic FZ1000 gépemmel, abba is "1,, szenzor van. A tényleges optikai zoomot 16X nem pótolja egy telefon sem, viszont a széles látószög jó a telefonoknál már ha a széleken nem torzít.
-
Badboys
őstag
Szívesen kipróbálnám. Eléggé korrekt darabnak tűnik. Sajnos valószínűleg japánban marad.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest