- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZavaBalazs
őstag
na igaz, én mondjuk munkában az asztalon tartom a telefont, tehát nem nagy erőfeszítés arról tölteni a dobozt.
bár szerintem ez inkább vészhelyzet/utazás esetén lesz különösen hasznos, munkában és itthon is van egy qi töltő az asztalomon.
a fül ergonómiájával meg ja, nem lehet mit kezdeni, mondjuk ez szerintem ügyes, hogy nem csak a gumiharangot tudod cserélni, hanem egy gumigyűrűvel valamennyire az egész füles formáját is. -
joey04
titán
válasz
ZavaBalazs #109 üzenetére
nekem az összes füles kiesik, még amik sportoláshoz lettek kifejlesztve azok is. talán egy adidas-sennheiser közös fejlesztésű volt. de azon kívül is minden gyártó minden fülese szar nekem. ez az én hibám tudom, de attól még így van. a visszatöltést meg én azért tartom bohóckodásnak, mert a telefon vagy a zsebemben van, vagy nyomkodom. Asztalra letéve csak itthon van amikor aludni megyek és töltöm.
-
Blizzardking
őstag
válasz
ZavaBalazs #77 üzenetére
ollie #86 - a droid az autista kockáké, a win phone a szenilis tatáké, a szifon meg a műszaki analfabéta kereskedőké.
-
ZavaBalazs
őstag
de miért bohóckodás? én a telefonhoz kaptam egy olyan BT fülest, amihez egyáltalán nem kell töltő.
ma először mentem le futni vele, direkt ráztam a fejem, de csak nem akart kiesni.pedig lecseréltem a gumigyűrűt a lehető legkisebb szárnyúra, hogy kényelmes legyen. kb 40 perc spotify után 95%-on állt mindkét fül.
-
bajusz15
senior tag
Már látom is az Apple újításai között "innováció" címszóval szeptemberben.
-
joey04
titán
válasz
ZavaBalazs #91 üzenetére
Ha a visszatöltésre gondolsz, az bohóckodás, mondjuk én nem vennék airpods vagy samusng klón bt fülest mert mindegyik kiesik a fülemből és lószart bírnak az aksik. A sima vezetéknélküli meg szintén helyhez van közve, csak nem kábelen csatlakozik. Sőt, töltés közben nem tudom használni. Persze szvsz.
-
tuki2200
senior tag
Eddig is drága volt, de platformot váltani kényelmetlen az Apple felhasználói pedig azért választják a márkát mert kényelmes. Van mindig egy kis fogszívás, de utánna megveszik az ujjat. A szüleim is megvették az X-et meg Xs-t, hiába drágálották, mert 50felett nem akarnak tanulni egy uj rendszert. A pár Apple fanboy hülyeségeivel nem kell foglalkozni, majd ők is felnőnek egyszer.
-
ONEFREE
aktív tag
Ez már tényleg durva, hogy apple tábor is sokalja a termékek árait 🙂.
-
törölt tag
válasz
TheBikerider #37 üzenetére
Pont Te adod elő magad? 😂
-
válasz
szarka996 #98 üzenetére
Ez tényleg igaz, és nagy előny is, ugyanakkor az androidos konkurenciánál is megoldható, hogy ne legyen nagy az értékvesztésed: nem kell megvenni a legújabbat! Ez persze egyes androidosoknak valóban probléma lehet, azok általában sokat is buknak így. Én hajszállal 130 alatt vettem egy Nokia 8 Sirocco-t, szerintem el tudnám adni egy év múlva 110-ért, ha olyanom lenne. De aki megvette azonnal mondjuk az LG G7-et 240-ért, az már elvesztette a készüléke értékének a felét.
-
szarka996
tag
Arról miért nem akar soha senki beszélni, hogy a konkurenciához képest milyen jól tartja az árát, és mennyivel eladhatóbb egy bármelyik iPhone?
Ne értsetek félre, szerintem is irreálisan drága, de ezt a különbözet eladásnál azért jobban kiegyenlíti a helyzetet szerintem. -
kchris78
veterán
masik: mindig olvasok olyat hogy valamiben mennyi az anyagkoltseg: most akkor mennyit kerjen az ember egy eves fejlesztesert? a pendrive amin van nem er ezer forintot se. akkor adjam egy ezresert es akkor meg nyeresegem is volt rajta? ha az lenne a kiakdas oka hogy kiadasok mindennel egyutt x bevetel 3x akkor meg talan egyet is tudnek erteni...
-
.Szaki.
addikt
Persze, baromira nem mindegy, hogy milyen környezetben mozog az ember. Baráti társaságomban nagyrészt iPhone-ok vannak, bár tény, hogy ezek száma ha minimálisan is, de csökken. Munkahelyemen egy kollégám használ Almát. Amikor közgázra jártam, akkor kb velem együtt minden hallgatótársam iPhone-t használt. Most gazdinfón rajtam kívül még egy embernek volt iPhone-ja, mindenki más valamilyen droidot használ, láttam HTC-t, LG-t, mindent.
-
kchris78
veterán
az ITsok NEM kepviselnek reprezentativ mintat a nepessegrol, nagyon sokmindenben! Ezt a parom is megerositheti
.
BTW minden cegnel van egy beallitottsag ami meg az ottdolgozokat is siman tuleli, az iphone nem iphone (mindenki customizalja stb a telot meg hasonlo) ez egy ilyen dolog, van ahol forditott a helyzet.
-
.Szaki.
addikt
válasz
FIREBLADE78 #60 üzenetére
A "rárakom éjszakára azt csá" mentalitás tudna működni, ha visszamennénk 15 évet, amikor azért sírtunk, mert a Siemensek átlagban csak két napot bírtak ki, míg a Nokiák mentek egy hétig. Jelenkorban viszont ott tartunk, hogy nem volt olyan telefonom, ami kibírt volna egy napot és ez teljesen független attól, hogy Apple, vagy bármilyen más termék.
Alapvetően munkahelyemen, amikor nincs használatban a telefon, akkor az asztalon pihen (általában használatban van) és otthon is tudom tölteni természetesen, de többször volt már olyan, hogy nagyon sokat kellett használnom munka közben és nem vettem észre, hogy már nem fogok vele hazajutni, sőt volt olyan is, hogy szimplán csak figyelmetlen voltam, és még csak nem is hazamentem a munkából, hanem Péntek lévén még mentem tovább. Olyankor azért nem rossz dolog, hogy 1-1,5 óra alatt feltölti a telefont 100%-ra. Persze ott a Power Bank is, nekem is van természetesen, de azért ez sokkal kényelmesebb.
-
Noukoum
veterán
válasz
ZavaBalazs #91 üzenetére
Azért mert iphone fan.
-
Így 10 év után. Ez lesz az innováció. Majd biztos a hangszóróknál is alul lesz mahinálás, most a jobb oldalon lesz majd változtatás .
-
joey04
titán
alkalmas lesz vezetékmentes töltésmegosztásra.
na ez a baromság már itt is. bár jelen formában az egész vezetékmentes töltés az...
a gyorstöltő meg jó, sok rosszindulatú ember csöndben marad majd végre. amúgy nem hat meg. jó, hogy gyárilag van (lesz) persze. bár tavaly is volt ilyen pletyka, aztán nem lett belőle semmi.
-
Tikakukac
titán
válasz
hegezsolti #84 üzenetére
Jujhj. Apám meg a 800mAh Nokia töltővel tolja, mert azt szokta meg. Az új LG teló 82%-os volt legutóbb. Ősszel kaptak új flottát. Akkor ilyenkor mi van? Jah, igen, tudom, hogy ez még ezer másik külső tényezőtől is függ, nem csak ettől.
ollie: Bankos társulatnál így nézett ki az asztal: 6 fő szifon, 2 android
Szépen eloszlik ez. Húgoméknál a csajok kezében is pl. robotos telefont te nem nagyon találsz. Már 5-6 éve is szitok volt, ma is az. Annak a szubkultúrának almás cuccok kellenek.
-
válasz
FIREBLADE78 #39 üzenetére
Sokkal olcsóbb, igen.
-
hegezsolti
csendes tag
válasz
Blizzardking #76 üzenetére
Adom
Bár én is iphone tulaj vagyok ,de teljes mértékben igaz.
-
-Skylake-
addikt
válasz
ZavaBalazs #77 üzenetére
"de segítek szívesen, ha iphone 8 vagy újabb van, akkor tudom tölteni vezeték nélkül az s10-ről."
HATALMAS
-
niof
veterán
Mint megbeszéltük feljebb, csak a saját tapasztalataimra tudok hagyatkozni. Felénk annyira nem látni sokat belőle. Így nem tűnik nagyon tömegcikknek. Bár, ha jobban belegondolok, nem is igazán szoktam azt nézegetni, hogy mi van az emberek kezében, mert a sajátomon kívül a többieké nem igazán mozgat...
-
tixem
addikt
"A droid tömegcikk, bármennyire fáj is ez egyeseknek, az epöl nem."
Nem más írta, mint Te. Döntsd már el, hogy akkor most egyedi vagy nem és hogy ez fontos e vagy sem.
Segítek: nem egyedi, ugyanolyan kutyaközönséges, mint az n+1-edik Samsung.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Blizzardking #76 üzenetére
néha utazom showbizniszben, múltkor megérkezett a kb 15 vendég, 5 iphone tulaj rögtön szétszaladt a szórakozóhelyen dugi konnektorokat kutatni. az egyik hozzám jött oda, hogy mutassak már neki konnektort, mondom neki én csak a fellépő vagyok, de segítek szívesen, ha iphone 8 vagy újabb van, akkor tudom tölteni vezeték nélkül az s10-ről. sajnos a manusnak iphone 7-e volt, szóval elmaradt ez a katartikus élmény.
-
Blizzardking
őstag
válasz
#08176384 #63 üzenetére
És mi van akkor, ha évente egyszer kurvára kéne a gyorstöltés?
Költői kérdés, mindannyian tudjuk mi van ilyenkor, lejmolás. Kocsmában, havernál, munkahelyen, taxiban, klotyóban, diszkóban, óriáskeréken, limuzinban, gucci cipőben, hóban szélben napsütésben - te figyiii nem tudnál kisegíteni egy kis konnektorral? Köszii. Valahogy mindig a top prémium cuccok tulajai lejmolnak, ha megfigyelitek. 50 rugós kínai telós kollégát én még az életben nem láttam konnektorért kuncsorogni, de a félmillás ájfónos górék közül mindennapos. -
niof
veterán
Akkor mi vagyunk a 2 véglet...
De amúgy az sem zavar, ha tömegcikknek van tartva bizonyos körökben. Nálunk nem számít annak, még ha ténylegesen az is.Az egyediség része meg annyira nem érdekel, ez csak egy telefon. Semmi szükség rá, hogy egyedi legyen, ha elromlik, vagy elavul, úgyis a kukában végzi mindegyik, és ott aztán lehet egyedien fog mutatni!
Ha váltani fogok, egyértelmű, hogy ennél a rendszernél maradok, minden porcikám tiltakozik már a Google rendszere ellen... -
niof
veterán
Te magad írtad, minden negyedik embernél van. Tehát, a többi 3-nál droid. Hiába adnak el sok készüléket, droidból több fogy, csak sokkal többen kell osztozzanak a tortán, míg almáéknál 1 helyre megy minden pénz.
Tikakukac
Lehet amúgy, hogy az én környezetem nem tükrözi ezt az általatok tömegesnek vélt eloszlást, de az ismerőseim között kb. 1 kezemen meg tudom számolni, hogy hány iPhone tulaj van, magamat is beleértve. A kollégák mások, köztük többnek van, de ők is inkább droid pártiak, ahogy abból látom, ahogy az irodánkba behozzák az új készülékeiket. -
mazsiii92
aktív tag
válasz
Én naponta 6-8 órákat telefonálok az iPhone-on, kimondottan csak munkára van. Én pl.: tudnám élvezni a gyorstöltést, hozzám hasonlóan sokan nem megyünk sokra, ha éjszakára felrakjuk és csá. Akinek annyira munkaeszköz mint nekem, azoknak napközben gyorsan kellene töltés, akár két megbeszélés között 20-30 perc, de persze megértem, ha ebbe nem gondoltál bele, meg nyilván a saját életed szemszögéből a legkönnyebb állást foglalni.
Ja és egy vásárláskor nem a töltő befolyásol. De az már befolyásoló tud lenni, ha egymás mellé állítod, hogy itt mit kapsz 400 ezerért, és a másik oldalon mit kapsz 310-ért.
Azt is elfogadom, ha valakinek belefér a 400 ezren felül kicsengetni még 100 ezret tartozékokra, ez az ő dolga. Azt is elfogadom, ha téged nem zavar a gyári silány minőségű tartozék. Azt is elfogadom, ha téged nem zavar, hogy az összes konkurencia régebb óta kínálja ezt, viszont engedd meg, hogy a többieket ez zavarja.
-
niof
veterán
válasz
Te milyen kínálatról beszélsz? Gyakorlatilag manapság 2 féle telefont tudsz venni. Android vagy iOS rendszerűt... Az más kérdés, hogy Androidos készüléket kb. a legközelebbi elektronikai gyárban is szerelnek össze, a másikat pedig nem. A droid tömegcikk, bármennyire fáj is ez egyeseknek, az epöl nem. A droidnál vannak olcsó készülékek, a másik oldal csak prémium, nincs olcsó készülékük, de konstans minőséget kapsz a pénzedért. Nekem jelenleg egy SE-m van, és valószínűleg csak akkor cserélem majd le, ha használhatatlan lesz már, de ettől még messze vagyunk. Az SE előtt pedig eléggé droid fan voltam (custom ROM-ok, NEXUS beta program, stb...), de mára ott tartok, hogy semmi igényem nincs azokra a dolgokra, amikkel a droid eladja magát, bőven kiszolgál, amit az SE tud. És ami a leglényegesebb: kicsi!
-
<Lacy85>
addikt
válasz
#08176384 #63 üzenetére
Én szűk két év alatt talán háromszor kapcsoltam be a gyorstöltés funkciót. Mindig lassan töltöm.
Viszont van a családban egy ~2,5 éves S7 Edge is, ami mindig gyorsan van töltve, és kb. mindig 0-ról 100-ra. Ennyi idő után sincs semmi baja az akksinak.
Szóval kb. mindegy, hogyan töltöd. Ki fogja bírni azt a pár évet, amíg használod. -
Tikakukac
titán
válasz
#08176384 #63 üzenetére
Ez akkor lenne jó mérés, ha visszautaznál az időben és megcserélnéd a 2 telefon töltési szokásait kizárva az egyedi használatból fakadó eltéréseket.
A telefon pont annyit vesz fel az ipad töltőből is, mint amennyit megengedtek neki. Egy ezred amperrel sem többet.
kchris78: Szép volt, jó volt. Nekem meg hetente kell restartolni az ipadot, mert ma sem csatlakozott wifire
-
törölt tag
Ez a gyorstöltés mizéria már vicces. Nem feltétlenül jó a gyorstöltés. Pl a párom a telefonját folyamatosan iPad töltővel tölti és egy év alatt 92%os lett az akkumulátor kapacitása. Én kizárólag sima gyári iPhone töltővel és az enyém még mindig 100% kapacitást ír ki.
-
FIREBLADE78
addikt
Engem nem érdekel a töltő mizéria. Rárakom éjszakára azt csá. Eddig húzták,mivel tudják h így is megveszed. Akit egy töltő befolyásol vásárláskor,döntéskor azt hagyjuk is
Akinek nem tetszik a epöl szisztéma az vegyen mást. Rengeteg a kínálat,mindenki talál magának megfelelőt. Vagy megszoksz vagy megszöksz.
-
kchris78
veterán
ez sosem volt igaz szerintem. nem voltak olyanok mint pl a samu mikor berakta az amoledet, tulszaturalt volt tonkre is ment relative hamar (kek hamarabb romlik ezert a feher egyensuly elmegy). az a mondas hogy amikor az apple berak valamit akkor azt megfeleloen hasznalni is lehet. lehet vitatkozni hogy minek a beepitese ennek hogy felel meg de az almat nem az jellemezte sose hogy mindent eloszor epitett be...
-
judas13
addikt
Mindig a konkurencia előtt.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
TheBikerider #37 üzenetére
"Te vagy az egyik,aki állandóan arra vár,hogy egy Apple-ös cikk szülessen és ott élvezkedjen a beszólásaival."
Te pedig az egyik, aki ezt állandóan személyes sértésnek veszi már évek óta.
-
_CICAFIU_
aktív tag
válasz
ZavaBalazs #51 üzenetére
Ennyi.
-
_CICAFIU_
aktív tag
válasz
Nem olcsóbb de legalább az alapvető dolgok a dobozban vannak és nem külön arany áron kell megvenni....
-
adise
őstag
az airpodsot is adni kéne alapból a teló mellé.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
hát, én nyitáskor megvettem 310 ezerért az S10-et, kaptam hozzá gyárilag csomagolt gyorstöltőt, fülhallgatót, illetve vezeték nélküli dobozban tölthető galaxy budsot. ha jól számolok, nyitóáron ugyanez apple-ből 400 (telefon + hozzá csomagolt füles) + 30 (gyorstöltő+kábel) + 75 (qi töltős airpods) = 505 ezer forint. szerintem (bár nem azt mondom, ez is rohadt drága, nem magyar pénztárcára szabott) olcsóbb.
-
Noukoum
veterán
Remélem a bemutatón 10 percig fognak beszélni arról hogy megint mekkora innovációt mutatott be az Apple.
-
tixem
addikt
válasz
Most, hogy mondod igen. Tényleg olcsóbb
Nem sokkal ugyan de olcsóbb. És több tartozékot is ad a ronda "szarszung" gyárilag, mint az alma
Kegyetlen egy világ ez
-
sutyesz96
őstag
Örvendetes hír.
-
noro79
tag
válasz
TheBikerider #35 üzenetére
Köszönöm
-
Kokzor
aktív tag
Tavaly is ugyanez a pletyka volt, mégsem adtak az XS-hez gyorstöltőt.
-
zsoltiz
aktív tag
"18 wattos töltőfejjel érkezhet a következő iPhone"
Neee...
Úgy értitek nem kell külön megvenni??!
-
.Szaki.
addikt
válasz
Itt most nem arról van szó, hogy mi debütál olcsóbban vagy drágábban. Pont arról van szó, hogy ugyanezért a pénzért mit kapsz az Apple-től és mit - akkor maradjunk a példádnál - a Samsungtól. Ezért a pénzért amennyit elkérnek egy iPhone-ért már két éve a minimumnak kellett volna lennie a gyorstöltőnek. Ezzel szemben a túloldalt a csomag alaptartozékai 5 tétellel rendelkeznek, ebből egyik a gyorstöltő, kettő pedig átalakító.
Az ár pedig egy olyan dolog, hogy ha nem debütálási áron veszed meg a telefont, akkor a Samsungok árban sokkal jobbak, mivel még egy évnek sem kell eltelnie ahhoz, hogy beessen az áruk 200k alá, míg az iPhone-oknak az értéktartása sokkal jobb. Amikor pedig már elképzelhető, hogy 100k árkülönbözet van egy aktuális S és egy egy évvel korábbi iPhone között, akkor szerintem teljesen érthető ha az ember elkezd mérlegelni, hogy mit kap ezért a pénzért és ebbe beletartoznak a tartozékok is, mert ezeket a későbbiekben majd külön meg kell vásárolni. Nagyon sok pénzt lehet otthagyni.
Nem kell fikázni az Apple-t, mert remek termékeket gyártanak és sajnos be kell látni, hogy felület szempontjából még mindig ők hozzák a legjobbat, de ami disznóság azt szerintem teljesen legitim leírni, mert tartozékok terén iszonyat lehúzás az amit az Alma művel.
-
válasz
#24536576 #36 üzenetére
Nekem nem fáj..csak ne basztass másokat állandóan Apple híreknél.
Élvezed?
Ki lennél kelve magadból,ha valaki átcammogna a Note topikba és csípős megjegyzéseket tenne.Ugye?
Te vagy az egyik,aki állandóan arra vár,hogy egy Apple-ös cikk szülessen és ott élvezkedjen a beszólásaival.Így van?Ráadásul én sem értek egyet az Apple üzletpolitikájával.Szóval nem fájdalmas
-
törölt tag
válasz
TheBikerider #35 üzenetére
Csak nem fájdalmas pontotokra tapintottam? Bocsánat.
-
-
Snowy_owl
őstag
Kicsit szégyellném magam a helyükben. Már csak azért is mert ez mint hír megjelenhet. Az én H8-amról nem volt ilyen hír, hogy adnak mellé gyors töltőt. Kibontottam a dobozt, és benne volt, ugyan ez volt a Note 4-nél is, és a Galaxy S7-nél is. Na jó a Galaxy A3 2017- mellett nem volt gyorstöltő, de az nem is tud gyorstöltést. Nem tisztem fikázni különösebben az Applet, de ez azért már kiveri a biztosítékot. Mondjuk a jack lighning csatlakozó kihagyása is a szégyen kategóriába sorolható. 3.000Ftba került újonnan és ugyan olyan rossz minőségű, mint a gyári töltőkábel. Üzletpoltika meg minden, de ez már túl van a kínos határon. Mert hogy a konkurensekhez képest drágábban adom mert innováció, meg iOs meg ökoszisztéma, és ez sokba kerül, és azt mondom nem veszem meg. De a júzer megtudja, hogy megvettem a nagyon drága telefont, ezek - összes többi gyártó- meg már a kínai csing csáng csung telefon mellé is gyors töltőt pakolnak, nekem meg kiszúrják a szemem egy ilyen hangyapöcsnyi valamivel, akkor azért lehet hogy átgondolja újra.
-
juuzer
addikt
Wow végre kompatibilisek lesznek saját magukkal?
Mondjuk én megvárnám azért a végét a dolognak
Így ugye kell a dongle, hogy a MacBook Prodról tudd tölteni az Ájfonodat ami = pénz
-
-
<Lacy85>
addikt
Csak nehogy +100$ legyen ennek az innovációnak az ára.
-
mazsiii92
aktív tag
Én pont ebben a dilemmában voltam amikor a 6S-emet cseréltem, és vettem egy S9-et decemberben. 100 ezerrel olcsóbb volt előfizuval mint az X, pedig az S9 6 hónappal később jelent meg, de még az i8 is 30 ezerrel volt drágább. Vállalhatatlan volt számomra.
Az S9 viszont jól teszi a dolgát és nagyon szeretem. A rendszert is hamar megszoktam, a samu rendszere volt számomra az egyik legletisztultabb ezért nem érzek gondot a váltásnál. Persze ősszel megnézem az iPhone-okat, hátha vissza tudnak téríteni valamivel.
-
forgonati
őstag
Nemár... Már az Apple sem a régi.
-
Móci
addikt
válasz
Luck Dragon #18 üzenetére
Én is örülnék neki, de az szerintem esélytelen. Jön majd megint pár méregdrága vágódeszka pici frissítéssel az előzőekhez képest, és profit. Gondolkodtam idén is az SE cseréjén, de amennyire elszállt az apple az árakkal, lehet megint droid lesz.
Mostanság inkább a lehúzásra gyúrnak, az inniváció meg az árakban van.
-
Tudom hogy esélytelen, de jó lenne egy SE2-vel bemutatkozna ez a dolog.
-
Lazika
senior tag
Nem lenne egszerűbb beleteni a telefonba az usb c-t minthogy még lighting usbc-t mellékelni?
-
Postas99
senior tag
A zsenikéim mikor fogják bejelenteni, hogy az Itunes tudjon menteni external harddrive-ra is direktben egy Iphone-t, mondjuk így 2019 lassan második negyedévében?
Egy röhej hogy ha nincs elég helyed a gépen (PC) a C meghajtón akkor ez a feladat bukott dolog... 120Gb SSD boot partició. Erre készíts egy mentést egy szintén 128-as modellről. Katasztrófa ez az ökoszitéma..
-
jacis
nagyúr
Lassan utolérik a konkurenciát
-
Mustaros
aktív tag
Az Apple csak akkor tesz valamit plusz dolgot a dobozba , ha már minden gyártó meglépte azt és már számukra is ciki..
Mert azért valljuk be , hogy ha nem lenne ekkora shitstorm a neten / youtube -on , hogy még mindig 1 amperes töltővel adják a csúcstelójukat amiben elég nagy az akku (XS MAX) , akkor kb még 5 évig nem csináltak volna semmi.
Ami meg a lightning to jack átalakítót (dongle) illeti , az meg vicc , hogy már nincs a dobozva arra hivatkozva , hogy azt a kiegészítőt veszik a legtöbbet , mivel úgy is elhagyják.. minek adjuk a dobozba.. -
Mr President
senior tag
Szerintem ennek már akkor a csomagba kellett volna kerülni, miután alkalmas lett a készülék a gyorstöltésre.
-
.Szaki.
addikt
Ennyiért illik is adni ezeket a tartozékokat, örülök, hogy ők is belátták!
-
akos_ur
aktív tag
Ez egy hír
(Alice, nem neked szól, csak úgy értem, hogy vicces, hogy ennek hírnek kell lennie
)
-
Lassan csoda hogy adnak mellé bármit is
-
Teo.
aktív tag
Wooww innováció !!!
-
tixem
addikt
A lassan 2000 dolláros induló ár mellett ez iaz apróság gazán belefér. Ehhez már ott sincs elég vastag bőr az arcon
Új hozzászólás Aktív témák
ma Esélyes, hogy az Apple idén már eleve gyorstöltésre alkalmas adapterrel és megfelelő kábellel kínálja majd az új iPhone-t.
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest