18 wattos töltőfejjel érkezhet a következő iPhone

Hirdetés

Az Apple üzletpolitikáját ismerve az már önmagában hírértékű információnak számít, hogy jó eséllyel a gyorstöltésre alkalmas, konkrétan 18 wattos hálózati töltőfejet és a Type-C - Lightning kábelt lesznek előzékenyek eleve a dobozba tenni az új készülék mellé, amit eddig külön kellett megvásárolni. A készülékek ugyan képesek feldolgozni az iramot, a gyári pakkban ennek ellenére a szokásos 5V/1A adaptert pakolták. ez idén változhat. De ezen kívül is akad biztató információ.


[+]

A beszállítói források információi alapján az új iPhone, nevezzék akárhogy is, egyelőre ennél a megnevezésnél maradunk, alkalmas lesz vezetékmentes töltésmegosztásra. A funkciót először a Huawei Mate 20 Pro integrálta, amihez nemrég csatlakozott a Samsung Galaxy S10 széria is. Az új AirPods már tölthető vezeték nélkül, ahogy az Apple Watchok is, logikus lépés lenne a gyártótól, ha követné a praktikus divatot és lehetővé tenné a felhasználóknak, hogy különböző kiegészítőikbe a készülék segítségével leheljenek életet jelentős ampereket.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

  • Bemutatkozott az új AirPods

    Vezeték nélküli tölthetőség, hosszabb üzemidő, vadonatúj chip és szokásosan borsos ár jellemzi az újdonságot.

  • Apple iPhone XS - kerül, amibe kerül

    A nulladik perctől hatékonyan működő, tökéletesen összerakott, akárcsak az elődje. Örülni a dual SIM-nek, az IP68-nak és az elképesztő erejű hardvernek lehet, a magas ár pedig csak afféle velejáró.

  • Megérkezett az negyedik Apple Watch

    40 és 44 milliméteres kivitelekben, nagyobb kijelzővel, erősebb hangszóróval, EKG-szenzorral és Bluetooth 5.0-val kerül piacra.

Hirdetés