- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
ZavaBalazs #109 üzenetére
nekem az összes füles kiesik, még amik sportoláshoz lettek kifejlesztve azok is. talán egy adidas-sennheiser közös fejlesztésű volt. de azon kívül is minden gyártó minden fülese szar nekem. ez az én hibám tudom, de attól még így van. a visszatöltést meg én azért tartom bohóckodásnak, mert a telefon vagy a zsebemben van, vagy nyomkodom. Asztalra letéve csak itthon van amikor aludni megyek és töltöm.
-
joey04
titán
válasz
ZavaBalazs #91 üzenetére
Ha a visszatöltésre gondolsz, az bohóckodás, mondjuk én nem vennék airpods vagy samusng klón bt fülest mert mindegyik kiesik a fülemből és lószart bírnak az aksik. A sima vezetéknélküli meg szintén helyhez van közve, csak nem kábelen csatlakozik. Sőt, töltés közben nem tudom használni. Persze szvsz.
-
joey04
titán
alkalmas lesz vezetékmentes töltésmegosztásra.
na ez a baromság már itt is. bár jelen formában az egész vezetékmentes töltés az...
a gyorstöltő meg jó, sok rosszindulatú ember csöndben marad majd végre. amúgy nem hat meg. jó, hogy gyárilag van (lesz) persze. bár tavaly is volt ilyen pletyka, aztán nem lett belőle semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Esélyes, hogy az Apple idén már eleve gyorstöltésre alkalmas adapterrel és megfelelő kábellel kínálja majd az új iPhone-t.
- Motoros topic
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Külpolitika
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest