- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bot1978
senior tag
válasz
Dilikutya #145 üzenetére
Nálam (1060) ahogy ő magának beállítja, úgy vaj simán megy 3 monitorral. Elég sokat csapattam, mert a G27 kormányt viszonylag normálisan lehet emulálni x360 emulátorral a joy helyére. Gondoltam állítok a forgalmon, látótávon stb.
Elkezdtem piszkálni, és ha lejjebb (!!!) veszem és kikapcsolok dolgokat, aminek utána papírforma szerint gyorsulnia kéne akad. No komment.
Tény, hogy magától úgy állítja be magát, hogy vaj sima gyakorlatilag majdnem minden maxon, de azért az elég vicces, hogy nem lehet testre szabni, mert rögtön akad.
Azt gondoltam van benne logika, de semmi. Ha elállítok bármit rosszabb lesz. Nálam ez az ötödik rész.A negyedik meg... anno 9800GX2-vel nyomtam akkoriban és nekem tök jó volt. Utána cseréltem 4870X2-re és akadt, pedig az X2 elvileg erősebb kártya volt. (Régen nagyon sok hardver volt nálam hosszabb rövidebb ideig és hidd el a negyedik résznek NV kártya kell. Ennyi a titok. Biztos ki lehet szenvedni AMD-vel is, de... tettek érte, hogy ne legyen könnyű. Nekem ez jött át.)
-
bot1978
senior tag
Aztán megjelenik egy GTA6 (ahogy manapság programoznak) 13,5GB VRAM igénnyel alapbeállításon és 24GB-al ultrán és onnan szevasz mindjárt gamer kártya lesz.
Persze egy 8GB-os NV kártyával ugyanúgy elmegy majd ultrán, csak AMD-vel kell majd ennyi VRAM, mert tudod azzal a bonyolult játékmotor miatt máshogy tölti be a dolgokat. Van az úgy.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest