- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasonlóra jutottam. Bár szerintem elég sok volt a különbség itt az mp3 és a 16 bites lossless között.
24 bites felvételt vakteszttel felismertem; igaz, kiragadott résszel könnyebb, persze - és csak fülessel 'természetesen'.
Hangosabb/jobban elkülönül az ének az elején, 4 másodpercnél a nem tudom milyen énektechnikai elemnél van a legtöbb különbség, illetve mintha lágyabb, 'vastagabb' lenne a hangszer.
A sorrund tesznek szerintem örültek a szomszédok.
Számok, stílusok, albumok és stúdiók hangszerelése is válogatja mennyi lesz a különbség (Pl az Eleven hold egyik albuma úgy van hangszerelve hogy sírni tudnék, meg se tartottam a lossless verziót.) Meg persze az is válogatja milyen losslesst használunk, ha magam készítem AAC vagy wma, sajna az mp3-at ki nem állhatom bármilyen bitrátával, annyira sztereó,dinamika és közép szegény. Persze veszteséges zenéim 80%a így is ebben van, mert ebbe leletem fel.
-
Örülök a végeredménynek, mert ez az eredmény az, amit vártam. Ha erősen figyelünk, 1-2 árnyalatban, finomabb lehet különbség, de ez felvételtől függ. És persze rendszertől, mint előbb is említették már.
Köszi a visszajelzést!
(#7) dabadab :
Így-így. Minimálisnak kellene lennie, ha egyáltalán lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Próba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Óra topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest