Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Hja a normális-nál
Sajna ritkán akadok össze normálissal (nem mintha külön figyelmet fordítanék neki
), de sajna az a tapasztalatom, hogy (legalábbis azzal a kevéssel, amivel összefutottam) általában (fogalmam nincs, hogy miért
) Joint Stereo-ban tömörítik le a forrást. Na ilyenkor verem a fejem a falba 
Persze tudom, hogy a nagy számok világában élünk és a legtöbb emberben a "minél nagyobb" annál jobb már elegendő, de néha nem ártana odafigyelni az apró részletekre is.
Számomra az ilyen "végeredmény" azt sugallja, hogy aki elkövette a merényletet az "zenei" szinten amatőr volt. No nem mintha én profi lennék
-
Tudom, van más is, ott is nagyon hallatszik, legalábbis az én mércém szerint. azért hoztam fel az LB-t, mert még ott a legkisebb az eltérés

Viszont érdekes, hogy ismerőseim 99%-a váltig állítja, hogy semmi különbség nincs, tök ugyan az mindkettő. Pedig vakteszten is 10ből 10szer megmondom, hogy melyik melyik, a lossless sokkal szebb, teltebb hangokkal operál
szerk: stevve, én köszönöm az írást, jófajta volt. A mintafile-ok meg szintén hasznosak voltak

Új hozzászólás Aktív témák
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), de sajna az a tapasztalatom, hogy (legalábbis azzal a kevéssel, amivel összefutottam) általában (fogalmam nincs, hogy miért
) Joint Stereo-ban tömörítik le a forrást. Na ilyenkor verem a fejem a falba