- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
allergia
csendes tag
válasz aprokaroka87 #20 üzenetére
Nem csak próbáltam, van (ROG2). Ezért írtam azt, amit, olvasd vissza.
Még egyszer: 60-ról 90 hz-re tényleg nagy és látványos a váltás. Afölött - ahogy itt valaki meg is jegyezte - parasztvakítás.
Kb. olyan ez mint 16GB RAM-ot tenni egy mobilba. Ha nem is tökéletesen, de jól van optimalizálva a rendszer, akkor nincs rá szükség. Ha azért rakják bele a 16 gigát, mert amúgy szar a szoftveroptimalizáció, akkor egyszerűen nem szabad megvenni azt a telefont megvenni.
Persze marketinges szempontból nagyon jól hangzik, kb. ugyanúgy mint a 108 mp-es kamera. Csak ha a brutál MP mögött nincs szoftver - márpedig nincs.... - akkor kenhetik a hajukra. -
allergia
csendes tag
válasz Plazmacucci #4 üzenetére
nem teljesen értem, amit írtál.
Írtam már korábban is, a normál Pixel 3XL mellé tavaly vettem egy ROG2-t, játékra. Nagyon egyszerű volt az ok, a hardcore játékok totál kicsinálják a "normál" telók akksiját, pár hónap alatt jelentősen leromlott a 3XL kapacitása (váltottam is idén 4XL-re, világ legjobb telefonja, btw. Nem az akksi miatt váltottam, hanem a radar alapú arcazonosítás miatt, azt hiszem egy darabig androidos vonalon jobbat nem fognak tudni gyártani. Gondolom majd ebbe is belekötnek páran....).
A ROG2-t meg csak játékra használom. Arra tökéletes, és egy darabig még az is lesz. Ez a ROG3 szép, jó, de szerintem a 120 és 144 hz között már nincs szemmel látható különbség. Ahogy normál szem a 90 és 120 hz közöttit se nagyon veszi észre. A 60 és 90 hz között viszont óriási különbség van.
Ennyi. -
allergia
csendes tag
válasz bollokcs80 #1 üzenetére
a 60 és 90 hz között szerintem lehet látni a különbséget, de felette emberi szem már semmit sem vesz észre.
amúgy a ROG3-mal kapcsolatban: tényleg minden szuperhardware-t beleraktak, kivéve a jack dugót. Egy gamer telefonba. Ennyi. Maradok gaming-elni a ROG2-ön.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Honda topik
- Renault, Dacia topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mikrotik routerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...