- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
A minőség még mindig nem a külalak szerintem. A tudása meg...? Android. Azt tudja, mint a többiek...
Az olcsók és a drágák is. Szóval nem értelek. Általában igaz, hogy a tesztek mondanak egy véleményt az adott készülékről ami lehet jó is, rossz is - de ezek mellett erősen javasolt, hogy nyomkodja meg az ember az adott telefont (eszközt) élőben is, mert azért a saját benyomás nem biztos, hogy egyezni fog a tesztelőével. Nem mellesleg az IGP viszonylagos lassúságán kívül az EMUI felülete lehet esetleg amibe bele lehet kötni, de bőven ellensúlyozza a felülettel érkező millió apró okosság... Na mind1.
Azt javaslom, hogy próbáld ki, nyomkodd meg, és utána majd meglátod. Persze lehet, hogy akkor is ilyen marad a véleményed...
-
atike
nagyúr
Jó úton vannak ahhoz, hogy el is érjék...
-
törölt tag
Az elmúlt 10 év annual riportjai megtekinthetők bárki számára. Illetve 9 év, mert 2006 -tól olvasható. Ahogy egyéb, ehhez kapcsolódó írások is.
Az, hogy kit hogyan támogatnak szerintem pont egy olyan téma, amire nulla a rálátásod. Ahogy másnak is, aki nem érintett benne. Egy ideális világban nyilván mindenki szabadon gazdálkodik minden politikai és hatalmi érintettség nélkül. Nincsenek fiktív szerződések, kenőpénzek, kartellezés.
Mellesleg az adott államnak érdeke, hogy az ország gazdaságát befolyásoló hazai tulajdonú multik gazdaságilag stabilak legyenek.
Viszont ez a témától teljesen független. A Huawei -nek meg van a saját tőkéje ahhoz, hogy egy amúgy sikeres, de pénzügyileg nem szárnyaló üzletágat támogasson. Mert azért valljuk be őszintén, a Samsung -on és az Apple -ön kívül nem nagyon van olyan cég, aki ebben a szektorban normális árbevételt könyvelhet el.
-
Látnok
aktív tag
Bevallom, azért én jobban örülnék (android fronton) egy HTC eredményes visszatérésnek, illetve ha a BlackBerry eladások növekednének. Nem szeretném, ha ezek a cégek még jobban visszaszorulnának.
-
fornettisuti
veterán
hajrá
-
Potrien
senior tag
Szerintem sikerülni fog nekik!
Kezd nagyon jól ismert cég lenni az átlag emberek között. -
Kirin részénél az igp erejét a konkurencia szintjére emelné, még kelendőbb lenne.
-
törölt tag
Nem jó a forrás cikk, más témára megy a link.
Szerk.:
Itt a helyes link. -
törölt tag
válasz
Balint1408 #8 üzenetére
Tekintettel arra, hogy vannak olyan piacok, ahol alacsony a részesedésük (amerikai kontinens, ázsia egyéb régiók) van hova fejlődni. Vagyis van hova tervezni. Erős marketing kérdése, amire idén már elég intenzíven rágyúrtak.
Pénz meg bőven van, eddig sem a mobilos üzletág termelte a bevétel oroszlán részét. Sőt...
-
Fall-N
veterán
Az viszont lemaradt a cikkből, hogy az amerikai terjeszkedés miatt az ősszel érkező EMUI 5.0 szakít az iOS/MIUI koppincs kinézettel és közeledik a stock androidhoz (VÉGRE!).
Ez sokaknak jó hír, akiknek például tetszik a P9, de az EMUI pedig nem, köztük nekem is.
-
Balint1408
aktív tag
Cseppet sem szerény célok, de ha összejön nekik akkor jelentősen növekedni fog a piaci részesedésük, és hatalmas profit üti a markukat. Egyébként pedig a Huawei számomra egy szimpatikus cég.
-
janeszgol
félisten
Csak figyeljenek a szoftverre is! Bár most olvastam a Pc Worldön, hogy készül az EMUI 5, ami közelebb visz a stcokhoz. Lehet az ilyen panaszokra is hallgatnak. Ha mittudoménhányévmúlva elsők akarnak lenni, hardveresen és szoftveresen is ki kell emelkedniük.
De amióta nagykutyák lettek, a szoftveres rész kicsit háttérbe szorult.
-
Fejvadi
nagyúr
Nem kis cél, legyen szerencséjük.
-
Richie86
senior tag
Ha ez összejön nekik, szépet kaszálnak.
-
Xaels
félisten
Mondjuk én úgy tudtam 160M volt az eredeti cél és most azt módosították 120-ra.
-
Látnok
aktív tag
Azért ezek eléggé durva számok, főleg ha figyelembe vesszük, hogy honnan indultak. Persze az is igaz, hogy az az ország, ahol ennyi ember él viszonylag könnyen generálhat ekkora számú vásárlót (tudom-tudom máshol is kapni, de feltételezem a telefonok többsége Kínában fogy).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest