- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy még meg sem jelent telefonnál szerinted lehet erre hivatalos, pontos választ adni?
Tudtommal eddig csak egy cég szedte szét a telefont és ott is azt állapították meg, hogy az akkumulátor nehezen távolítható el a kijelző megsértése nélkül. Véleményem szerint elég nagy baklövés lenne a Samsung részéről ha egy olyan telefont gyártottak volna amin nem lehet roncsolás nélkül akkumulátort cserélni. Az más kérdés, hogy cserélni kell vele a kijelzőt is. Ez van, prémium termék. -
Aki mobilon dolgozik, szerinted nincs nála az általam felsoroltakból?
Csak ismételni tudom magamat...
Azoknak fontos a SoT, akik egésznap a telefonba vannak belebújva (tinik) de az isiben teszem azt nincs USB port. Ettől még lehetne nála powerbank, óra alatt rádugja a kis aranyost, puff... Amúgy az iskolában 1-1 óra között van 15 perc szünet, nem? Annyi idő alatt művészet lemeríteni. (miért is kell suliban nyomogatni, manapság már kvázi elveszik tőlük)
Délután 1-2 körül már lehet is menni haza, vagy különóra (megint csak nem lehet nyomogatni). Nem értem ezt az egész siránkozást...(#1595) Ricardo: Te milyen profi vagy
És mi az a telefon, szabad tudni?
Megöl a kíváncsiság
(#1600) mjani1172: Khmm [link] 1perc volt kiguglizni... 200 gramm egy ilyen powerbank, teszem azt utazol, biztos van nálad valamiféle táska - mert tegyük fel nem autóval mész, amiben BIZTOS hogy van valamilyen módon USB vagy töltési lehetőség - a táskában nem fér el? A pontból B-be mész (Busz-metró-villamos) van idő rádugni kicsit a telefont. Ha egész nap fotózol se merül le (saját akkujával se tenné), még mindig nem értem.
Nincs lehetetlen csak tehetetlen. -
válasz
Parallaxis #1487 üzenetére
-
Nem tartom valószínűnek, hogy ennyi minden egyszerre a memóriában lenne, már a 100 böngészőlapnál mosolyogtam, mert Édesanyám ugyanilyen "poweruser" mint Te, azt nem érti miért lassú a telefonja. Minden, minden szar fut rajta, nem zár be semmit, mindent újratölt ha meg akarja nyitni. Nem hiszem, hogy nálad máshogy lenne, de ki vagyok én, hogy hazugnak hívjalak...
-
Nagyon ügyesen időzítetted a kulturált véleményed, egy olyan emberbe "rúgtál" még bele (ForRedGlory) akinek már amúgy is elege lett másokból, te lettél a jéghegy csúcsa. Nekem is az elmúlt 2 nap olvasgatása szülte a kirohanásom, mert már nem szakmai infót kaptam, csak vitát hogy ki szerint miért szar egy még meg sem jelent telefon...
(#945) Aryon87: Jó rendben. Viszont ma teszteltem az S7Edge-et egy S10e mellett, plusz Redmi Note7, és sajnos az S10e nyert, annak nem volt fátyolos a képe, és jóval részletgazdagabb volt. Ettől eltekintve az 10e-be belenagyítva is találni olajfestmény jellegű dolgokat.
Én csak örülnék, ha nem ide-oda mondogatás lenne, hanem szakmai jellegű kivesézés... -
Mindennek megvan az egészséges szintje, csak itt páran ezt nem tudjátok tartani, mindig sikerül elmenni rossz irányba. Mintha a Huawei bzmeg az isten jobb farpofája lenne, holott pont jól tudhatnád Te is, hogy mennyire elbaszták a Mate10Pro kameráját pár frissítéssel. És lehetne sorolni az összes gyártó egyik-másik telefonját is, ahol valami -hopp- nem úgy jött ki, ahogy akarták/elképzelték. LG G4 alaplaphibája, ugye?
(#936) fairi Ha még csak most jöttél rá, hogy userként vagy betatester, akkor én kérek bocsánatot, az elmúlt minimum 10 évben már ez megy soksok mindennel, legyen az autó-telefon-okostévé-akármi.
-
Megkérhetném, hogy aki nem építő jellegű hsz-ekkel operál, hanem csak flame-elni és savazni jön, az eltakarodna a lóbaszó francba?
Egy vélemény, oké. Kettő, még oké, de folyamat tolni a "szerintem ezér szar, azér szar, a Huawei így meg úgy..." témát barom unalmas. Leszarom komolyan, telefont akarok venni, azért jövök ide, hogy infómorzsákat szedegessek össze, erre azt olvasom hogy ki mint hogy boldog a jelenlegi kis telójával és hogy minden más mennyivel olcsóbb-jobb-akármibb mint az új S20 széria.
Komolyan ha nem ez fog menni a Mi 10/Pro fórumában vagy a leendő flagshipekében, akkor seggbe lesztek rúgva...
Menjetek a dühöngőbe vagy Facebookra ott mondogassátok a magatokét, maradjon már ez egy (fél)szakmai fórum, ahova információért jövök, nem faszméregetésért. -
Egy bajom van ezzel a 120 Hz-el... Hogy alacsonyabb felbontáson tudja csak. A nyomorult Oneplus bezzeg megcsinálta... Lehet a Xiaomi is?! (arról még nem láttam tesztet).
Megnyomkodtam az S20+-t én is tegnap. Képek terén belenagyítás nélkül hasonlót lő mint egy Redmi Note 7, jobban megnézve azért látszik, hogy jobb a samu vonalélessége, részletessége és nem égnek ki a kijelzők-lámpák a képen. De ez még nem indokolná a majd 7x árkülönbözetet. Oké van ott még sok más is, de most itt a dilemma, hogy OP7TPro vagy S20+ vagy esetleg (áhh nem) Mi 10 Pro, csak utóbbi kettőben nincs se IP, se Dex...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple asztali gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Linux kezdőknek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest