Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Anno ezért tetszett a Sony Z széria szögletes formája , csak hát akkoriban a Sony nem volt helyzet magaslatán, mégis kipróbáltam egy Z3-at , de kár volt, besárgult és foltos kijelző pár hónaposan ....
Ettől függetlenül a formavilág mai napig tetszik és tényleg jó lenne valami új és egyedi.
Bár amennyire szeretném (nénk) nem lesz belőle semmi, vagy olyan lesz amire csak azt mondjuk hogy "jaj ne már...." -
-
-
Értem amit írsz, de azért valljuk be hogy az általam tett képen látható készülék formájának köszönhetően nagyobb az esélye hogy " valóban" így fog kinézni. Miért?
Az általad linkelt képen ha mind a két oldal folytatódik a kijelző hogyan fogjuk majd a mindennapokban használni, mi az a kijelző támogatásáért felelős szoftver ami tudja mikor fogod és használod? Vagy csak én vagyok lemaradva ezen a téren?
Mert ha igen akkor jöhet és egyetértek maximálisan veled és magam is eme készülék új birtokosaként fogok nyilatkozni a topicjában .Az meg hogy mennyire hasonló a két kép ez meg szubjektív , én látom a hasonlóságot , bár nem mikrométer pontossággal. :)
-
-
-
-
válasz
XDAnonymus #56 üzenetére
Én sajnálnám ha megszűnne ez a széria , Xiaomi egyik legjobb szériája .
De az is igaz amit írsz ha egyszer oda jutnak hogy egyformán 100%-ban lefedi a kijelző az előlapot akkor egybeolvad minden széria. -
Én nagyon kiváncsi vagyok , hátha valami új lesz a piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A gyártók szeretnek túlozni, ám a kávamentesítésben trendindító Mi Mix széria új tagja biztos érdekes lesz. Videón a Mi 9 Pro 5G.
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Politika
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox tulajok OFF topicja
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Elden Ring
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest