- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Anno ezért tetszett a Sony Z széria szögletes formája , csak hát akkoriban a Sony nem volt helyzet magaslatán, mégis kipróbáltam egy Z3-at , de kár volt, besárgult és foltos kijelző pár hónaposan ....
Ettől függetlenül a formavilág mai napig tetszik és tényleg jó lenne valami új és egyedi.
Bár amennyire szeretném (nénk) nem lesz belőle semmi, vagy olyan lesz amire csak azt mondjuk hogy "jaj ne már...."A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
-
-
Értem amit írsz, de azért valljuk be hogy az általam tett képen látható készülék formájának köszönhetően nagyobb az esélye hogy " valóban" így fog kinézni. Miért?
Az általad linkelt képen ha mind a két oldal folytatódik a kijelző hogyan fogjuk majd a mindennapokban használni, mi az a kijelző támogatásáért felelős szoftver ami tudja mikor fogod és használod? Vagy csak én vagyok lemaradva ezen a téren?
Mert ha igen akkor jöhet és egyetértek maximálisan veled és magam is eme készülék új birtokosaként fogok nyilatkozni a topicjában .Az meg hogy mennyire hasonló a két kép ez meg szubjektív , én látom a hasonlóságot , bár nem mikrométer pontossággal. :)
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
-
-
-
válasz XDAnonymus #56 üzenetére
Én sajnálnám ha megszűnne ez a széria , Xiaomi egyik legjobb szériája .
De az is igaz amit írsz ha egyszer oda jutnak hogy egyformán 100%-ban lefedi a kijelző az előlapot akkor egybeolvad minden széria.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Én nagyon kiváncsi vagyok , hátha valami új lesz a piacon.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest