Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lecs@
addikt
Jön a Xiaomi Max . Jólesz !
-
zozoo83
tag
100 ezer köbméter note fogyott 7 perc alatt

-
Csapoati
nagyúr
Ismerem a csipeket, köszönöm az érdeklődést, jelenleg is egy X10-es telefonom van. Az X10 egy középkategóriás SoC, tehát ha valamennyivel alatta van a P10, akkor az is középkategóriás. Mit mostam össze a RAM-on? Az alap változatba elég a 2 giga, az m2 note-omban se volt gond vele. Akinek meg nem elég, annak ott a 3 gigás változat, kulturált felárral. A P10 meg mindkettőhöz pont jó partner. Hol itt a probléma? Középkategóriáról beszélünk még mindig, de az m3 note lassan annak is az aljára csúszik le a Meizunál.
TTotya: Bár ez sem a klasszikus értelemben vett hivatalos forgalmazás, de ez esetben elnézést kérek.
-
Chaser
legenda
xiaomikra idővel mindig van cm és egyebek
bár sztem pont a miui a lényege, sok kis apróság van benne ami használhatóbbá teszi stock droidnál
sztem jobb mint az iosnézz meg egy mi4c-t, nagyon korrekt, 3/32-es 65k kinnről, de most jön a redmi3 pro is ujjlenyomatolvasóval és fpr-rel, 4000-es akkuval, az csak hd kijelzős, de 10 óra soc-ot tud, 3/32-es, az alap redmi3 46-47k körül a 2/16-os
-
Narxis
nagyúr
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Nekem mindegy csak legyen jó ár érték arányú bár pl. xiaomi esetében nagyon nem tetszik a rendszer kinézetre (se). Meizu-nál is rendesen belenyúltak de az még elmegy, összességében ha a hardver és ár esetében nincs nagy különbség akkor azt választanám amelyik jobban hasonlít a stock androidra.
-
-
Narxis
nagyúr
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Kínai márkák vs nagynevű gyártók(Samsung, LG, Sony stb.) téma ez.

-
zsoltti
senior tag
Miért lehet 34ezer ftért 4100es aksit betenni egy phabletbe, és egy 240ezresbe milrt csak 3000eset, pl samsung note 5 ????
-
TTTotya
senior tag
Sajnos neked sincs igazad, ugyanis azok a források ahol a hivatalos régebben "I" -s most már "G"-s firmware verziós, hivatalos Meizu garis telókat lehet venni azok hivatalos Meizu márkakéviseletek. Van ilyen spanyolban, olaszban, Franciaországban (az enyém pl. onnon való), Oroszo-ban. Csak, hogy néhányat említsek. Ezek mind hivatalos márkaképviseletek.
Itt az összes, hivatalos EU-s forrás.
Persze besétálni nem tudsz hozzájuk, de akkor is ezek a cégek a hivatalos értékesítők és az innen vásárolt (és ezekből a boltokból való számlával rendelkező) telefonokat minden esetben a Meizu szervizeli nem pedig valami nyolszázadik sufni gsm.
-
Zaji
őstag
válasz
flashpointer
üzenetére

-
Chaser
legenda
ha véletlen valaki xiaomit venne annak hasznos

másik része passz, ha olyan szinten vannak jelen hogy eu szabványnak megfelelnek - azt hogy jelen vannak így értettem éws van hivatalos képviselet - akkor nyilván nincs semmivel gond mert ellenőrzés alatt vannak
ha olyan szinten mint a xiaomi akkor hivatalosan nincsenek jelen, nem kell megfelelni csak biztonsági eu-s előírásoknak, egyéb nem érdekes, attól hogy van pl itthon is xiaomi shop ahhoz a gyártónak semmi köze, eu-nak sem ha jogszabályoknak megfelel amit árulnak
meizu terén nem tudom hogy van ez, igazából nekem nem releváns, én maradok xiaominál, akit érdekel utána néz -
Ha véletlenül egyszer felbukkan a feje kis hazánkban,az ára a duplájára növekszik. De önmagán szuper kütyük
. Csak az a baj hogy mint a htc10 is az előlapja ennek is samsungos lett. -
Balint1408
aktív tag
Jó a cucc. Nem csoda a nagy kereslet.
-
maláj
addikt
válasz
flashpointer
üzenetére
pfff
-
Chaser
legenda
xiaomiéknál is szoktak efféle hírek kikerülni
nyilván nem kreált dolog, az ilyen cégek legtöbbje nyílt mert részvényes vagy egyéb, de mindenképp közszemlére kell tenniük év végén a pénzügyi mérleget, ott meg nem lehet trükközni
csájnában' sűrűn cserélgetnek/vesznek telefont
mivel a népesség kb egyharmada ott él egy ilyen szám egy "menő" gyártónál nem meglepő -
gerii
addikt
A köbmétert lassan dolgoztam fel, de a cikkben ráismertem hogy miért is ilyen sok.

-
Chaser
legenda
válasz
üzenetére
5" fhd mi4 és mi5 vonal, mi4c qrta olcsón van már, persze nem 2-3x k, mint ahogy ez sem annyi lenne itthon, de egyáltalán nem vészes pl mi4c 2/16-os 54k most spemallról garantáltan tréfa mentesen
szerk: benéztem, azt hittem ez xiaomi

stutga gondolom náluk nem kell és mivel hivatalosan eu-ban nincs forgalmazás itt sem
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Akkor az MX3 nem ugyan az?
(#25) +1
-
Potrien
senior tag

Tetszik nagyon! -
AllTheBest
őstag
M1 Note-om volt, már az is eléggé jól eltalált telefon volt, belehúzott szépen a Meizu

-
Fejvadi
nagyúr
Egyre jobbak, gratula a Meizu-nak.
-
törölt tag
Ebből van 5"-os vàltozat?
-
-
Csapoati
nagyúr
Jó-jó, de hát a B20 (let the game begin
)...
Egyébként megérdemlik, már az m2 note is kiváló készülék volt. -
holozis_HUN
addikt
válasz
flashpointer
üzenetére
Ez nagy volt

-
fpy_
tag
Kár, hogy nincs rajt állapotjelző LED.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
flashpointer
üzenetére
ugyan így jártam, mondom mi van, már a telefonokat is valami speckó m3-ben mérik, vagy mi

-
jonnyjoker01
veterán
válasz
flashpointer
üzenetére

-
Viper26
nagyúr
válasz
flashpointer
üzenetére
Nekem ez nem jutott eszembe, de most hogy elolvastam a hsz-ed...kösz...

-
válasz
flashpointer
üzenetére
Nem vagy vele egyedül!

-
munnergep
senior tag
válasz
flashpointer
üzenetére
ez betette mára a kaput....

-
stutga
tag
Ezekben a kinai kutyukben mennyi a lopott IP? kotve hiszem hogy ez az osszeg fedezi HW+IP koltsegeket...
-
motoflug
őstag
válasz
flashpointer
üzenetére
made my day... -
flashpointer
őstag
Csak fel percig neztem hogy 100 ezer köbméter note fogyott mire leesett.
-
klepto
addikt
Ilyen paraméterekkel, megfelelő árazással, és hazai hivatalos támogatással, sok vevőt szerezhetne itthon is.
Én biztos megfontolnám
Egyáltalán nincs szó Európai forgalmazásról, vagy csak egyelőre nem kezdték még el? -
Lecs@
addikt
Mert jó teló. Csak így tovább !

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen monitort vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Viccrovat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Az első felében eltévedtél valamerre, a második felében meg egyszerűen nincs igazad. Ugyanis van hivatalos Meizu forgalmazás az EU-ban.

)...