100 ezer m3 note fogyott 7 perc alatt

Hirdetés

A múlt héten mutatkozott be a Meizu m3 note, aminek specifikációiról érdemes röviden megemlékezni. A phablet előlapján egy 5,5 hüvelykes, Full HD felbontású kijelző ücsörög, ezzel pedig kiváló hármast alkot a nyolcmagos processzorral ellátott MediaTek Helio P10 chipset, valamint a 2 gigabájt RAM. Kamerázni a 13 megapixeles hátlapi és az 5 megapixeles előlapi fényképezővel lehet, az akkumulátor kapacitása pedig 4100 milliamperóra. És hogy ezért mennyit kell Kínában fizetni? 125 dollárt, ami járulékos költségek nélkül átszámolva mindössze 34 ezer forintot jelent (a 3 gigabájtnyi rendszermemóriáért plusz 8 ezer forintot kell kicsengetni).


[+]

Nem véletlen, hogy a vásárlók a megjelenés után vitték a kütyüt, mint a cukrot, csupán 7 perc kellett ahhoz, hogy az első készlet elfogyjon, ami 100 ezer mobilt jelent. Ez pedig rendkívül jó eredmény egy olyan vállalattól, ami az egész tavalyi évben 20 millió készüléket értékesített, nem véletlen, hogy a Meizu az idei évre még merészebb terveket szövöget. Aki lemaradt az első darabokról, az április 18-tól veselkedhet neki a m3 note megszerzésének, persze ez továbbra is csak a világ legnépesebb országában lehetséges, a magyarországi értékesítésről egyelőre nincs információnk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Előzmények

  • Meizu m2 - megint megmutatják

    Jelenleg a Meizu belépőmodellje az m2, öthüvelykes kijelzőjével még a használható kategóriába esik, a felszereltsége rendben van és az ár/érték aránya is dicséretre méltó.

  • Meizu m1 note - én elmentem a vásárba

    Az m1 note (így, kisbetűkkel) szinte minden szempontból csúcskészülék, csak éppen a külső és az árcédula árulkodik középkategóriáról, ám ne becsüljük alá a Meizu jól árazott phabletjét!

Hirdetés