- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Magisk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Sokszor eleve korlátozott, hogy egy szálon milyen sebességel lehet tölteni egy szerverről... de találkoztam már 10MB/sec sebességű letöltéssel is... persze nem mindegy, hogy honnan tölt az ember. Pl amikor több lehetőség is van, néha ki kell próbálni több szervert is mert egyik csak 100KB a másik meg 5MB
most húzom épp ubit, bár ez nem az fsn szerver
-
törölt tag
ha nem is feltétlenül online rádió szolgáltatás, de mondjuk egy jövőbe mutató felhasználási terület a HD tartalmak streamelése. Pl. hagyományos koax helyett UTP-n jövő média, TV szolgáltatás, movies-on-demand szolgáltatás ... korábban olvastam mai sávszél mellett egy mai - pl T-nél létező - TV-on-demand szolgáltatást menyire megfog ha valaki internetezik mellette. Egy ilyen - akár már Digi-s szolgáltatási - sebességű elérés sokkal nagyobb felvásárlói piacot nyújtana az előbb említett szolgáltatásoknak... és ez nem p2p, nem illegális.
üdv,
Zs -
shabbarulez
őstag
Van egy slide-ra hivatkozás [link] amikor az eredeti cikkben a külföldi adatokra hivatkozik. Ott szerepel egy igen olcsó ár. Én elmentem ennek a Lunds Energie áramszolgáltatónak az oldalára, de ők csak a passzív infrastruktúrát adják bérbe, ahogy ez az open access szolgáltatóknál szokott lenni. Találtam több internet szolgáltatót is akik a hálózatukat bérelve szolgáltatnak, de 300 korona feletti árak vannak mindenhol a privát százas előfizetésre. Egy a 11 dolcsi gondolom a szokásos kamu vagy csak valami nagyon speciális feltétel esetében igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- OTP Bank topic
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EA Sports WRC '23
- Építő/felújító topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest