- iPhone topik
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Rossz iPhone-t másol a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Elindult a One UI 8 frissítés
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
egészen múlt hétig hanyatt vágtak az ilyenek, hogy: "húúúúú 100megabit, dejóóó"
múlt héten bekötötték a TVNetwork emberei a 15/10Mbites netet (3700Ft-ért) és kissé csalódottan konstatáltam, hogy egyszerűen nem tudom kihasználni... nem találtam olyan dolgot, amit le tudnék tölteni ezzel a majd 2 Megabyte/sec-es sebességgel... (ma már tudom, hogy Debianék feltöltése 1,7, Ubuntuéké 1,3MByte)ha jón majd valami nagyon népszerű anyag p2p-re, azt majd tudom ennyivel szedni, mást nem... úgyhogy egyszerűen fel nem foghatom, hogy mire kell a népnek a 100/100 mega (jó persze, én is a s*ggemet csapkodnám örömömben ha $11-ért 100/100as netem lenne)... mert kihasználni azt nem nagyon lehet
szerintemmod: igaza van shabbarulez-nek... egy link tényleg jól jönne, mert pl az a 15megabites net, ami nekem van, az is csak panelházakba érhető el, ahol ki van építve a megfelelő infrastruktúra... szal ez jó, de ez se az országos... de még csak nem is a szegedi átlag
mod2: talán erről a szolgáltatóról van szó, de még keresem az árlistájukat
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue, 100% EREDETI AKKU, 1 ÉV
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest