- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
ak76
senior tag
Jó kis vérpistike gyártó készülékek ezek.
Pistike 13-ik szülinapja közeleg,papája kezét dörzsölgetve megveszi két év rabláncért,meg nulláért ezeket a már 4 éve is nettó szégyennek számító ipari hulladékokat, piros masni,heppybörzdéj,de a boldogság hamar tovaillan, Pistike két nap mélytorkos használat, & a 2017-es trágárság évkönyv új dimenzióinak feltárása után konstatálja, hogy az android egy kupac összehányt penészes kutyaszar,minekután' könnymaszatos verbál terrorral meggyőzi papimamit hogy csak az ájfon adhat neki elég erőt,és mindent lebíró akaratot,a 250K-ért 48 hó providentre kierőszakolt csúcstechnika oltalmából random tech fórumokon vértokádva átkozza a szardroidot,valahol jogosan.
És lőn. -
tonyo0526
csendes tag
Akkor elnèzèseset kèrem
a Telenorral én mindig szkeptikus vagyok és hatalmas az utálatom felèjük. A hűseget egyáltalán nem dijazzák, ellenben a Telekommal nekem csak jó tapasztalataim vannak. Dijazzák a hűseget, illetve többször éltem már panasszal és mindig kaptam kàrpótlást.
-
Rusi
senior tag
válasz
Emtra Prime #12 üzenetére
Uhh, nem mindig jó ötlet késő este cikket szerkeszteni.
(javítottam)
tonyo0526
Nem, ez még mindig nem fizetett cikk, immár hatodik éve biztosan nem, amióta én csinálom. Ha az lenne, akkor rég Teslával járnék és budai kecóm lenne (azért remélem, egyszer ezek meglesznek
).
-
D4ni
őstag
MódosItok: 0 forintos Sz@rok a Telenornál
-
tonyo0526
csendes tag
Azt értem, hogy ez fizetett cikk volt, viszont az agyonszidott Telekomnál két hete 0 forintert egy Samsung A3-at kaptam ingyen, 4ezres elöfizuval. Szerintem a Telenor a leg rosszabb szolgáltató az orszagban, a barátnöm elöfizetèsèböl megallapitva.
-
.Szaki.
addikt
Na ezt már több oldalon átbeszéltük a fórumtársakkal, de akkor itt is leírom ugyanazt.
Ezek a "nullás" telefonok ennyiért borzasztó drágák. Ugyanis a Telenornál (legalábbis akkor végig így volt amikor telefont vásároltam náluk) van egy előfizetésed, aminek van egy fix díja. Igenám, de ha telefont is vásárolsz hozzá, akkor hiába fizeted ki egybe a telefonnak a vételárát, az előfizetésed megnövekszik 2.000 Forinttal, addig, amíg a hűséged tart. Ami azt jelenti ezeknek a "remek" telefonoknak az esetében, hogy valójában nem nulla, hanem 24x2.000 Forintért, azaz 48.000 Forintért adják, ezeket a kiváló 1GB/8GB-os telefonokat.
Persze, mindig van egy-két jó ajánlat, aminél még ezzel a számítással is olcsóbban ki lehet hozni egy telefont, mint függetlenül, de ez borzasztó ritka. Nekem általában szerencsém van. De ezek a nullás ajánlatok az esetek döntő többségében mind borzasztó nagy ráfizetésesek.
-
kovaszoskeny
aktív tag
telenor=szánalom tolvaj banda.Függetlenűl olcsobb!
-
Komolyan házal a NAVON, hogy ilyen szarokat felvegyen a Telenor, vagy utóbbi magától talál ki ilyen hülyeségeket...
Miért nem vesznek fel normális termékeket a listára...
Ennyi erővel egy Xiaomit is listára tehetnének...
-
Fejvadi
nagyúr
Ez jó egy Április 1 tréfának.
-
Emtra Prime
csendes tag
"Sony Ericsson E5" újra egyesült az ericssonna rusi?
Egyébként, manapság hulladékot kapsz ingyen előfizuhoz mást nem
-
Emtra Prime
csendes tag
"Sony Ericsson E5" újra egyesült az ericssonna rusi?
-
zolikaDB
veterán
Honor 8 van ennyiért függetlenben is, úh nemnagyon igyekeznek a hűséget díjazni...
-
M5Norbi
őstag
Hátha az S8 megjelenése után az S7/S7Edge jó árban lesz.
-
Azt hozzá kell tenni, hogy bezony "0" forint, de azt nem irják már le hogy fizess be előre "x" tizer forintot...
-
kbyte1024
veterán
Ezekért a szutykokért írj alá 2evet?csodás....
-
Dr. Gonzο
senior tag
Évek óta nincs normális ajánlata a Telenornak....
-
Peetey91
senior tag
Na legalább annyiba kerülnek amennyit érnek.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Elég kattintásvadász cím.
Nemrég egy GSM boltban nézelődtem, amikor bejött egy srác, hogy a Navon telefonjának betört a kijelzője. Mondta neki a boltos, hogy csak akkor tudják javítani, ha ő hozza a kijelzőt. Szóval nem olyan mint a Samsung, annál csak a telefont kell vinni meg a pénzt és cserélik a kijelzőt, akár érzékelővel együtt is. -
xmaas
őstag
Adnak hasznalhatatlan szutykot "nullaert" amikor el lehet hozni a Samsung J szeriabol ugyan csak nulla forintert nooormalis ki fogja "NAV on " keszuleket valasztani?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Valóban ennyibe kerülnek az új készülékek, amik egyébként okostelefonok.
- Nők, nőügyek (18+)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Villanyszerelés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Belekezdeni egy vállalkozásba
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megújult a PROHARDVER!
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest