- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soleco
tag
https://www.xda-developers.com/list-android-oreo-unofficial-ports/
Pl. Lineage már legalább 30 készülékre tette elérhetővé az OREO-t. Ha nekik megy, akkor (szerintem) a gyártóknak is kellene menjen. Megértem hogy várni kell, de a legtöbb most használt készülék hivatalosan soha nem fog Oreo-t kapni, ahol megvan adva rá a lehetőség, ott készül Custom ROM, de a gyártók passzolják a szoftverfejlesztést. Lehet ha az az oka hogy sokba kerül megfizetni egy csoport szoftverfejlesztőt? Nem tudom.
Az én telefonomon android 6 van hivatalosan, több mint 10 android 7 alapú ROM-van rá, vagy 3-at már kipróbáltam, és azt lehet mondani hogy kevesebb a hiba mint a gyártói ROMmal. Ha ennyi cégnek/személynek sikerült android 7-re fejlesztenie a ROM-ot, akkor nem értem hogy a hivatalos gyártónak mi az akadály ebben. Gondolom +felesleges kölcségnek látják azt a 1-2-3 (?) nap munkát.
Szóval szerintem a gyártókat kellene seggbe rúgni!!
-
aprokaroka87
nagyúr
Pl igen
De igazából az AOSP-nak kellene úgy fejlődnie hogy azt az user is jobban észrevegye.
Mert aki olyan telefont vesz amibe nem igazán nyúlt bele a gyártó az nem igazán láttja a fejlődést...jó van...de aki rendelkezik rendszerismerettel és esetleg szokott pl xposed vagy Magisk modulokat használni az tudja hogy abból a rendszerből adott esetben sokkal több minden kihozható update nélkül is.
Vicces hogy sokszor a számomra már alapnak nevezhető UI szerű módositások sincsennnek benne az alap rendszerben úgy hogy ahhoz ne kelljen a rendszerbe nyúlni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen TV-t vegyek?
- Spórolós topik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest