- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
őstag
Még a GB is 0.6%-on áll. Ezzel nem büszkélkedni kellene, hanem az évenkénti új főverzióból visszavenni és csiszolgatni.
Szégyen és gyalázat hogy a google sajtát maga ássa alá a saját termékét. Nem vagyok alma fan, de már a MM is elég jó használható volt. Előtte a Lolli aminek szar volt az akku kezelése, nem kijavították hanem kiadtak egy új főverziót. -
Somatom
veterán
válasz
#20749568 #29 üzenetére
1.: 4.3 -ban jelent meg az, hogy egy külső alkalmazás tudja használni egy másik alkalmazás értesítéseit. Automatizált műveletekhez hasznos feature.
2.: Még csak "figyel" a SELinux, de nem avatkozik közbe.
3.: Még nincs emulált tárhely. A csatolási pontok valósak, és a vold.fstab módosításával egyszerűen variálhatók.
4.: Annál még nincs semmilyen korlátozás a külső adathordozókra vonatkozólag.
5.: Még működik a CIFS csatolás, amit később, az emulált tárhellyel hazavágtak. -
rajo1911
csendes tag
Szerintem sokan szívesen használnak már Nugat-ot is akár. Ha egy univerzális azaz minden drivert tartalmazó vagy automatikusan letöltő rendszer lenne akkor mehetne úgy mint egy Linux vagy Windows frissítés hogy csak be jelentik a 8.0-át és egy hónapon belül már fent is van.
-
Bwin87
tag
Nem is csodálom,hogy nem terjed az oreo,nekem a 7.0 bőven stabil
-
-
Soleco
tag
https://www.xda-developers.com/list-android-oreo-unofficial-ports/
Pl. Lineage már legalább 30 készülékre tette elérhetővé az OREO-t. Ha nekik megy, akkor (szerintem) a gyártóknak is kellene menjen. Megértem hogy várni kell, de a legtöbb most használt készülék hivatalosan soha nem fog Oreo-t kapni, ahol megvan adva rá a lehetőség, ott készül Custom ROM, de a gyártók passzolják a szoftverfejlesztést. Lehet ha az az oka hogy sokba kerül megfizetni egy csoport szoftverfejlesztőt? Nem tudom.
Az én telefonomon android 6 van hivatalosan, több mint 10 android 7 alapú ROM-van rá, vagy 3-at már kipróbáltam, és azt lehet mondani hogy kevesebb a hiba mint a gyártói ROMmal. Ha ennyi cégnek/személynek sikerült android 7-re fejlesztenie a ROM-ot, akkor nem értem hogy a hivatalos gyártónak mi az akadály ebben. Gondolom +felesleges kölcségnek látják azt a 1-2-3 (?) nap munkát.
Szóval szerintem a gyártókat kellene seggbe rúgni!!
-
joey04
titán
válasz
sz.balazs.95 #4 üzenetére
-
Tomi_Ohl
veterán
Azért azt ne várd el, hogy a Google vagy bármelyik gyártó beharangozza, hogy nem lesz Xposed
Ők ennek örülnek. Sőt, a legtöbb custom ROMnál is ki van írva, hogy ha Xposed-et használsz, nem fogadnak el hibajelentéseket. Mivel az egy k.rva nagy hack.
Egyébként pedig van már Xposed Nugátra, igaz, nem a hivatalos fejlesztő által publikálva (de az ő forrásaiból építve). -
Totheground
addikt
A "buszkelkedhet" talan helyesebb lett volna.
-
aprokaroka87
nagyúr
Pl igen
De igazából az AOSP-nak kellene úgy fejlődnie hogy azt az user is jobban észrevegye.
Mert aki olyan telefont vesz amibe nem igazán nyúlt bele a gyártó az nem igazán láttja a fejlődést...jó van...de aki rendelkezik rendszerismerettel és esetleg szokott pl xposed vagy Magisk modulokat használni az tudja hogy abból a rendszerből adott esetben sokkal több minden kihozható update nélkül is.
Vicces hogy sokszor a számomra már alapnak nevezhető UI szerű módositások sincsennnek benne az alap rendszerben úgy hogy ahhoz ne kelljen a rendszerbe nyúlni.
-
Wesder
titán
válasz
sz.balazs.95 #13 üzenetére
Ezt sajnos nem tudom megmondani, a kikötès annyi, hogy frissítèsnèl nem kötekező, de kiadásnál már igen.
Nem lennèk meglepve egyèbkènt ha bele sem teszik. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
aprokaroka87 #12 üzenetére
Pont erre az utóbbira lenne hivatott az emlegetett Project Treble.
-
És ez úgy lesz, mint az Adopted storage esetében, ahol elég volt egy értéket átírni, hogy engedélyezve legyen, vagy eleve nem is tartalmazza a ROM abban az esetben, ha nem érhető el a frissítéssel?
Mert pl. nekem a G3-nál volt az, hogy alapból tiltva volt a fentebb említett funkció, de lehetett engedélyezni. -
-
Gicz
addikt
még pár rendszer, és a legelterjedtebb 10% körül lesz XD szép tagoltság
-
Wesder
titán
válasz
A Treble csak olyan 8.0 eszközökön lesz biztosan, amit azzal adnak ki. Frissített telónál ez opcionális lesz.
-
Seangaijin
senior tag
Ez aztán a hír!
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
aprokaroka87 #7 üzenetére
Lehet, de az meg nem állapot, ami ezen a téren megy évek óta.
-
Somatom
veterán
Az új rendszerek bemutatóiból hiányolom a "sötét oldalt". Mindíg csak az van publikálva, hogy mivel tud többet az új rendszer. A "hátulütőkről" nem szólnak a cikkek. Nekem aztán üvöltheti a telóm, hogy frissítsem Nugátra. Bukjam be az Xposedet? Frászt!
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Bízzunk benne.
-
Talán a Project Treble segíteni fog ezen, szóval ha úgy vesszük, akkor a 8.0 egyfajta ugródeszka lesz frissítésügyileg, csak épp odáig el kellene jutni, hogy azt megkapja frissítésként az eszközök többsége
-
Mr.Silkó
veterán
Nem tudom, hogy a telefongyártókat kellene-e seggbe rúgni, vagy a Google-t, amiért nem rúgja fenéken ő maga az előbbieket. Talán majd a Project Treble..
-
Wesder
titán
Fogadok, ezzel is szarakodni fognak, mint a Nugáttal, aztán panaszkodnak hogy fragmentált az Android...
-
janeszgol
félisten
OpenGL-bol a 2 meg egy ideig maradni fog.
Szepen nyitott az Oreo, vajon lesz 10% karacsonyig?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ - Power Bank 10600mAh / 22.5W Akció! Csak 4.490 Ft!
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola,Vivo
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest