- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bl.Gyo.
őstag
Kérnék egy illetékest (admin, moderátor, stb.) , hogy törölje a topic-ot, köszi!
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
krisztian74 #2 üzenetére
Működik Vodán az RCS, mert azt használom mai napig. Úgy tudom a voda megszüntette de Google-n keresztül megy a számmal vagy ilyesmi. A lényeg hogy működik az RCS voda számmal (eredeti, nem szám hordozott).
-
krisztian74
friss újonc
Üdv! A Vodafone tavaly márciusban megszüntette az RCS szolgáltatást. Szerintem nem tudod beállítani.
-
Bl.Gyo.
őstag
Hali! Nem találtam kifejezetten a témával foglalkozó topicot, úgyhogy gondoltam indítok egyet mert néha-néha felmerülnek kérdések amire nem találok választ, és mivel aránylag új szolgáltatás, lehet még ez téma később is.
Az enyém pedig: RCS üzenet vs. dual-sim
Van egy Voda és Telekom kártyám a telóban. A telekomot akarom használni netre, a Voda minden másra, RCS-re is (ez a fő számom)! Namost arra állítja be az RCS-t a Google messages amire a net is állítva van. Próbáltam törölni Telekom számom az RCS rendszerből itt: [link] , üzenet szerint sikerült is. De mégis vissza regisztrálja a Messages ezt a számot magától. Csináltam egy alapra állást az appban hogy felejtese el a számot, de nem sikerült, 0630... csatlakozva.
A családban van más dual simes teló, és ott azon marad amin kell lennie, és itt jöttem rá miért, mert a másik szám még soha nem volt regisztrálva a rendszerben, ezért azon marad ami igen. Amit meg már regisztráltam de deaktiválom azt mindig vissza regisztrálja az app.Van valakinek erre ötlete, hogy ezek után hogyan lehetne megoldani hogy Telekom legyen netre de csak a Vodán menjen az RCS?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged