- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bl.Gyo.
őstag
Kérnék egy illetékest (admin, moderátor, stb.) , hogy törölje a topic-ot, köszi!
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
krisztian74 #2 üzenetére
Működik Vodán az RCS, mert azt használom mai napig. Úgy tudom a voda megszüntette de Google-n keresztül megy a számmal vagy ilyesmi. A lényeg hogy működik az RCS voda számmal (eredeti, nem szám hordozott).
-
krisztian74
friss újonc
Üdv! A Vodafone tavaly márciusban megszüntette az RCS szolgáltatást. Szerintem nem tudod beállítani.
-
Bl.Gyo.
őstag
Hali! Nem találtam kifejezetten a témával foglalkozó topicot, úgyhogy gondoltam indítok egyet mert néha-néha felmerülnek kérdések amire nem találok választ, és mivel aránylag új szolgáltatás, lehet még ez téma később is.
Az enyém pedig: RCS üzenet vs. dual-sim
Van egy Voda és Telekom kártyám a telóban. A telekomot akarom használni netre, a Voda minden másra, RCS-re is (ez a fő számom)! Namost arra állítja be az RCS-t a Google messages amire a net is állítva van. Próbáltam törölni Telekom számom az RCS rendszerből itt: [link] , üzenet szerint sikerült is. De mégis vissza regisztrálja a Messages ezt a számot magától. Csináltam egy alapra állást az appban hogy felejtese el a számot, de nem sikerült, 0630... csatlakozva.
A családban van más dual simes teló, és ott azon marad amin kell lennie, és itt jöttem rá miért, mert a másik szám még soha nem volt regisztrálva a rendszerben, ezért azon marad ami igen. Amit meg már regisztráltam de deaktiválom azt mindig vissza regisztrálja az app.Van valakinek erre ötlete, hogy ezek után hogyan lehetne megoldani hogy Telekom legyen netre de csak a Vodán menjen az RCS?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Gyúrósok ide!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- LG LCD és LED TV-k
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Revolut
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest