- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiben1
tag
Köszönöm a segítséget!
Végül rábeszéltetek a v911 pro-ra
Ha megérkezik és kipróbálom, akkor majd beszámolok, hogy mennyire is tetszik a műfaj (Félek Ebay-en ez sok idő lesz... ). Még 1x köszi
-
csiben1
tag
Igen, visszaolvastam a topikot és láttam az általad említett típust. Megmondom őszintén, hogy ez a DH9053 leginkább a mérete miatt szimpatikus nekem
( Gondolom ez annak tudható be, hogy kezdő vagyok) Illetve én most úgy gondolom, hogy leginkább a szabadban szeretném használni a helit, bár a fene tudja... Még alszok rá egyet.
Amúgy ezt a v911-et mennyire lehet kint használni szabadban? Szélcsendben gondolom ki lehet vinni
Addig is ha valakinek van ötlete mennyi lehet egy DH9053 használtpiaci ára, az ne tartsa magában -
csiben1
tag
Sziasztok!
Mostanában gondolkodok rajta, hogy venni kellene egy Rc helikoptert. Most lenne lehetőségem egyik barátomtól megvenni az ő párszor használt helijét. Egy Double Horse 9053-ról beszélünk. Egy baja van, hogy az egyik rotorja törött, de úgy látom, hogy ehhez a géphez, sok alkatrész van Ebay-en.
Teljesen 0 tapasztalatom van Rc dolgok terén, mostanság kezdtem el olvasgatni a témában. Szerintetek ez a típus alkalmas kezdőknek, érdemes ezen tanulgatni?
Illetve másik kérdés: Mennyi lehet egy ilyen helinek a reaális használt piaci áraÚjan 13-15k Ftért látom Ebay-en, A rotor ára 1-2 Ezer Ft.
Előre is köszönöm a segítséget és minden egyéb hasznos tanácsot!
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Renault, Dacia topik
- Bittorrent topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyomtató topik
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged