- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaTpr0F
senior tag
válasz
Peaceliker #1089 üzenetére
Értelek. És gyakorló gépnek komplettet vegyek, vagy rakjam össze?
Illetve amit már korábban említettem fpv rendszert az jó? Mindenképp ilyen szemüveges megoldás lenne a jó. -
MaTpr0F
senior tag
De az tiszta, hogy én olyan FPV rendszerre gondolok mint amilyen hobbyking-en a fat shark (szemüveg kis kamerával + apró)? Tehát nem utólag akarom megnézni a felvételt (meg nem látványvideókat akarok csinálni), hanem ha felrepülök vele akkor élőben lássam amit látni akarok. Gondolom azért annak a kis optikának nem kell egy brutál rezgéscsillapító rendszer. Ez mondhatni egy "munkagép" lesz. És nem úgy veszem, hogy oké ha nem jön be az irányítás akkor nem. Nekem erre szükség van, majd megtanulom.
-
MaTpr0F
senior tag
Úgy látom neked igazán sikerült kivenned a lényeget abból amit leírtam
Esetleg majd később bírjon el egy gopro-t mind mondottam.
Lényeg, hogy FPV rendszer legyen rajta! És nem mondtam, hogy olcsó gép kell, csak azt hogy nem fontos, hogy burkolatos csilli-villi váza legyen. -
MaTpr0F
senior tag
válasz
jozsi252 #1080 üzenetére
Nos, alpin munkákat csinálok és azért kellene egy ilyen gép. Ugye mondjuk amikor egy 10 emeletes tetején vagy oldalán van a hiba amit meg kéne nézni akkor jó lenne ha nem kéne felmásznom a tetejére és visszaereszkedni 2-3 emeletet hanem ezzel felrepülök és megnézem. Nem kell rá videórögzítési apparátus, (talán majd később bírjon el egy gopro-t esetleg).
Lényeg, hogy FPV rendszer legyen rajta (Fat shark renszer nekem tetszik), annyi erő legyen benne, hogy egy közepes szelet még kibírjon, és legalább 1 km-es hatótávolsággal rendelkezzen. Nem fontos, hogy burkolatos váza legyen. Irányítást majd megtanulom ezzel, óvatosan otthon, azért most még egy külön gépet nem veszek.
Teljesen a 0-ról indulok szóval távirányító is kell majd. Lipo aksikkal képben vagyok, azokról nem kell felhomályosítani.Szóval ez az elképzelés. Hobbyking-ről rendelnék, szóval onnan ajánljatok cuccokat.
-
MaTpr0F
senior tag
válasz
Peaceliker #1077 üzenetére
Tiszteletem!
Szeretnék a hozzáértőktől kis segítséget kérni Quadrocopter összeállításban.
Munkához kellene, de egyelőre még szűz vagyok RC területén.
Ha valakinek lenne hozzá türelme privátban segíteni összerakni az elképzeléseimnek megfelelő rendszert, nem maradna jutalom nélkülElőre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (hibás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged