Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris-v
senior tag
Nem mindig rossz minőség ami alin van. Igaz sok a szemét, de azért lehet szűrni.
Bár el kell mondjam, hiába vagyok nagy ali rendelő, nemrég bele szaladtam én is 4 gátlóba, ami nem az amit szerettem volna.
De hozzá teszem a hibás én voltam, mert rárepültem, mert olcsó volt, na meg nem vettem figyelembe, hogy 0 értékelés.
De az érdekesség, hogy maga a fém rész jó minőség, merem állítani, hogy talán jobb is mint a gyári 144001-en ami van, viszont az O gyűrű és a gátlón belül a száron a kis fekete lapocska már nem az. Feltöltöttem olajjal és folyt alul. Persze O gyűrűvel javítható a dolog, viszont belül a kis fekete lapocska 3 egyforma, 1 másmilyen. Így nem lesz 4 ugyan olyan keménységű gátlóm, még ha nem is folyik az olaj az aljából.De erre van a Returns/refunds, amit használni fogok, mert nem jutok dűlőre privát a kis kínaival

Ja na de végül azt akartam kihozni belőle, hogy ha az ember figyeli az értékeléseket és olyan helyről rendel, ahol sok az 5 csillag, akkor nagy baj nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Apple iPhone 12 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest