- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
peet137
tag
Én igazából Surpass Hobby-t néztem, ez volt relative olcsón... Nem vagyok biztos benne, hogy megéri ennél többet áldozni rá, mert a monsterembe lenne, csak a rendes autómból tesztre átrakott 4370KV-s motor sok lett neki, nagyon melegszik a motor és az esc is, nem annyira frankó az áttétel hozzá. Sokkal kisebb pinion-t meg már nem lehet tenni bele. Ezért gondoltam a 3000KV-t. A kefés szettel nekem nagyon gyengus, bár a gyerek így is csípi
Plusz a kefésen nincs lipo cutoff, ezért a nyomorult csipogót kell használnom hozzá, amit nem nagyon szeretek, meg néha be is csipog játék közben, pedig van még kraft az akksiban.
A driftgépemben szenzoros szett van, az tényleg sokkal jobb, de igazából elvagyok a szenzor nélkülivel is a sima on-road autón, ott nem kell annyira finoman kezelni a gázt.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia T1200 4GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Plusz a kefésen nincs lipo cutoff, ezért a nyomorult csipogót kell használnom hozzá, amit nem nagyon szeretek, meg néha be is csipog játék közben, pedig van még kraft az akksiban.