Hirdetés
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P8 - nekik nem 8
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoinR
őstag
És megint oda lyukadunk ki, mint minden PH-s szaktopikban, hogy ajánlunk egy "jót" 3x annyiért.
Lehet csinálni kellene egy RC játék topikot
Nyilván Emu sem csodát vár ennyiért...ami azt illeti, én biztos nem vennék 60 ezerért RC-autót egy 6 éves gyereknek, legyen akármennyire bestbuy. Főleg 1. autónak, lehet használja 2-3 alkalommal és megunja, akár még a gyorsat is.
Személy szerint én a legtöbb népszerű proporcionális RC-autót az olcsó/játék árkategóriában már mindet kipróbáltam (összes WPL, MN, a legtöbb Wltoys), ezért ajánlom azok közül azokat, amiket.Nyilván felhasználásfüggő, nálam a 12428 vagy 50 ciklust ment hibátlanul, 3 cellával. Igaz úgy kezdtem, hogy szétszed, átzsíroz...persze volt aki itt szidta, hogy milyen szar, mert hogy mindig felborul...

Jelenleg Wltoys-ból egy 144001 -em van, ami szerintem abszolút bestbuy 25k-ig, eddig annyi baja volt, hogy lelazult az önzáró anya, és elhagytam 1-1 kereket.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Lehet csinálni kellene egy RC játék topikot