Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
 - Google Pixel topik
 - One mobilszolgáltatások
 - Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple Watch
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Apple iPhone 16 - ígéretek földje
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - iPhone topik

Új hozzászólás Aktív témák
- 

gainwardgs
veterán
Hát minimum 3.2v/cella feszt mértem legalacsonyabbat akkuőrrel közvetlen leállítás után. Feljebb veszem, megnézem úgy mennyi lesz.
Gyárilag rossz volt a foghézag szerintem, azért írtam hogy eléggé fosul van beállítva, gondolom ezeket is gyártják dögivel nincs idő finomkodni.
Először mikor szétszedtem tele volt a fogaskerék ház sárgaréz meg műanyag reszelékkel elég jól szét ették egymást.
Mióta cseréltem fémre minden okés.Milyen zsírt ajánlasz, egy minőségibb csapágyzsír pl.?
Úgy olvastam a zsír nemigazán jó difibe, mert nem tapad úgy meg a fogaskerekeken mint a szilikonolaj.Néha törik igen, de ahhoz képest nem egy rossz cucc szerintem.
Én is kinéztem ezt az új Arrma kraton 4s blx csodát, csakhát elég drága cucc alkatrészileg is.

Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 94% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest