- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Mobil flották
- iPhone topik
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsosy
senior tag
Üdv!
Egy ilyenen gondolkodok. 30e+-ot sokallom egy egérért, de most van lehetőségem olcsóbban hozzájutni. A fórumot tanulmányozva nincs gond a minőséggel (kopp-kopp), ezért gondoltam, hogy vállalható a garancia mentesség.
Viszont lenne pár kérésem:
1. Nem használok egér padot, mert a mostani Samsung-Pleomax-om 1600 dpi-vel tökéletesen fut nélküle. Ennél viszont létszükséglet lenne? Vagy esetleg alacsony dpi-n ez is "tökéletesen" fut egy sima bútorlapon. (természetesen játékhoz beszerzek egy már korábban ajánlott Roccat Taito-t, de máskor szeretem összevissza pakolni az egerét, és éppen ott és olyan pózban használni ahogy éppen kényelmes)
2. Látom, hogy programozhatóak a gombok. Gondolom vannak külön állítható "profilok" is. Engem az érdekelne, hogy olyan opció a winben programozható-e bármelyik gombra, hogy "Close Application". Ez az amit rendszeresen használok most is, így nem kell "X"-ek és "exitek" után kutatnom semmilyen programban és ablakon. Még a gép kikapcsolásakor sem. Szóval az érdekelne, hogy ez a funkció beállítható-e az alap programmal. (tudom, hogy vannak olyan programok amik minden egérhez univerzálisak, én is egy ilyennel programozom az egerem, de mégiscsak kényelmesebb a gyári progi használata, és az esetleges összeakadások is elkerülhetőek)
A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Házimozi belépő szinten
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Tőzsde és gazdaság
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo G500,Core i3-3110M,256 GB Patriot P210 SSD,8 GB DDR3,
- Lenovo Legion GO
- Apple Watch Series 11 Cellular - 46mm, Arany titán tok, Arany milánói szíjjal - S/M - 3 ÉV GARANCIA
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest