Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Akkor most mekkora lesz az az akku?
Új hozzászólás Aktív témák
-
blaca83
őstag
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
Köszönöm a segítségedet...

Elvileg akkor erről van szó:
[link]
-akkor Én emlékeztem rosszul mert most, hogy kb: 30 internetes oldalt átkutattam, megtaláltam, hogy a V1 specifikációja még ez volt:
1800dpi 3G Infrared Sensor
Még annyi kérdésem lenne, hogy V2 Black Edition ugye CSAK a "színében" különbözik a fent említettől.
[link]Köszi

-
Johnny001
senior tag
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
Hi!
Pontosan tegnap jött elő zavaróan, ami annyit tesz, hogy egy év 10 hónapot bírt. Még 2 hónap garancia van rá, most előkerestem a papírját. Gondolom addig semmi gond, aztán megint előjön

V2 és 3500DPI, 3,5G, csak a V2 nincs magára az egérre ráírva, csak a dobozára.
By.: Johnny
-
honda23
aktív tag
-
Blazkowicz
tag
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
Én az oldalrész kialakításával és anyagával nem vagyok teljesen megelégedve. A többi egér amit kinéztem 15e fölött volt, a különbözetet meg inkább söröcskére költöm
.
Az első gomb lötyögése nem vészes. Igazából csak azért kérdeztem, mert a hátsó gomb meg teljesen stabil (azt kellemesebb nyomni). Ha így vinném vissza elküldenének a Szaharába kutat ásni
.Nálam az elsődleges vásárlási szempontot tökéletesen teljesíti, vagyis nagyon pontos.
-
BemAnyó
senior tag
-
CSorBA
őstag
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
Nekem sajna tiszta gané lesz, (általában a munkám miatt, mert koszos-földes füzetekből viszek fel adatokat gépre) Szal a pad is meg az egér is ki van téve a megpróbáltatásoknak
Én Acetonnal tisztítom. kb így:
1, puha vizes rongy
2, puha száraz rongy
3, acetonos rongy, ez majd elpárolog róla, nem kell már szárazA padot is így szoktam, csak azt bedobom a csapba és langyos vízzel mosom

Egyszer megjártam így, ráraktam a konvektorra száradni, kerestek telefonon, a pad meg közben meggörbült
Amúgy nekem mindmáig ez az egér jött be legjobban, eddig semmi baja, lassan 1 éves már..
(jah de, van 1 baja, a görgője nem világít, de nem is baj, amúgyis kikapcsolnám...) -
mindfreak
őstag
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
Nekem a lakkozott rész zsíros, ujjlenyomatos meg egy hét használat után már tiszta karc. Pedig nem is izzad a tenyerem, meg jóformán még alig használtam. Ilyen finom anyagokhoz valami puha rongyot szoktam keresni, de már beletörődtem, hogy úgy sz@r. ahogy van. Ez legyen az egér legnagyobb hibája. Más amúgy nem is nagyon van...
-
BemAnyó
senior tag
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
Szerintem ha valaki 1800 on szereti használni akkor a Mantis feleslegesen nagy, a qck mini meg pont méret (nekem), persze ez izlés dolga. Nem is tudom melyik tetszett jobban, nagy kül szerintem nincs, qck taáln kényelmesebb mert vékonyabb egy picit, de én csak egyszer próbáltam ki őket boltban, úgyhogy ez nem mérvadó

-
DroneZ^
őstag
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
2 dolog okból vesz az ember jobb egeret.
Valaki inkább csak játszogat, és 1 megbízható, olcsó egérre van szüksége.
Valakinek nemolcsó kell, nem új, hanem az kell amivel játszani tud. Ilyen pl a Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0. Technikailag abszolút nem fejlett. 400dpi... stb. Csak olyan alakja van, olyan fogása, amivel könnyebben tudnak játszani az emberek mint a többivel: A Microsoft ezt nagyon jól tudja, kihasználva az alkalmat, jó drágán árulja mai napig, az amúgy nem egy extra egerét. Csakhát amire való, azt tudja a legjobban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Napelem
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Házimozi belépő szinten
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Mesterséges intelligencia topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- HomeAssistant Center - spórolj pénzt automatizálással!
- HomeAssistant, szerver, böngészés: 3,4 GHz Pentium 6500Y, 8 / 128 GB és egyéb konfigurációk
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek összeállítása, alkatrészek + HomeAssistant
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Xiaomi Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP 15s-eq2020nh 4P821EA Notebook
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én Acetonnal tisztítom. kb így: