- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexplo
őstag
válasz
LordyDaVidra #32 üzenetére
Hát igen, nem egy elterjedt márka. És a NEO szériát?
-
nexplo
őstag
válasz
GoodSpeed #30 üzenetére
Remélem hogy jó minőségben cserélték, mert anno az ASUS márkaszervízével is voltak gondjaim. Botrányosan kaptam vissza a készüléket sok esetben. Lehet te vagy a kivétel és jól jártál. Bár inkább úgy mondom remélem most már mindenki így jár szerviz esetén. Hozzáteszem, imádom az ASUS-t mint márkát és egy valag ASUS cuccom van
-
nexplo
őstag
válasz
GoodSpeed #28 üzenetére
Az Asus-okat én is szeretem, csak sok esetben az összeszerelés minőségével volt bajom. Az MSI notiknál szintén. A prémium gamer gépeknél igenis elvárnék egy tökéletes minőséges. Ne kövezz meg de pl almás notiknál ez megvan. Nincs almás gépem, nem azért hoztam fel példának.
-
nexplo
őstag
válasz
LordyDaVidra #26 üzenetére
Én egyből bele is szerettem ebbe: xmg-neo-16.
Meg sem nézem hogy mennyibe kerül, így legalább nyugodtan alszom
Tényleg jó márkának tűnik az XMG pedig eddig nem nagyon találkoztam vele. -
nexplo
őstag
válasz
Evil Snowman #22 üzenetére
Engedjük el a cerkánkat na
Maradjunk a bagóért megvehető gépnél. Okos enged tudod
-
nexplo
őstag
válasz
Evil Snowman #8 üzenetére
Tudom almát körtével, de csak kíváncsiságból rákerestem. Asus gamer noti RTX 4060 8GB, Intel I9-13980HX procival 900körül megáll. 1250000 vs 900000 azért nem ugyanaz az ár. Most csak a felszereltség-ár mutatót néztem. Ez a Razer biztos hogy jobb minőség ezt nem is vitatom, de még a felső ligához képest is vastag a ceruza vége.
-
nexplo
őstag
GeForce RTX 3070 Ti és 1,25M forint. Szerintem van jobban megtervezett konstrukció a piacon. Az OLED szuper (hosszú távon azért kíváncsi leszek az élettartalmára) de önmagában kevés paraméter egy noti eladáshoz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5414 RUGGED Core i5-6300 Touch "katonai" kivitel 6 Hónap garancia, áfás számla
- Macbook Air M1 98%-os akksi, makulátlan állapot
- Lenovo T480S Touch (érintő képernyő) Intel Core i5-8350, 16Gb ddr4, 12 hónap garancia, áfás számla
- Lenovo T495S Touch (érintő képernyő) AMD Ryzen 5 Pro 3500U, 12 hónap garancia, áfás számla
- HP ZBook Studio 15" G8 - i9 / 1TB / 32GB / 4GB NVIDIA
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest